• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu zamanda gecinebiliyormusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılmış parçalar pahalı ama bu ürğnler migros ve carrefourda daha pahalı, ben kasaptan daha uyguna almıştım o yüzden aldığım fiyatı söylüyorum.
Ya ha bütün yada parça halinde
Kadın şukadara aldım diyorsa yalanmı söylüyor?
Siz ucuza almışsınız ne mutlu, herkes sizin aldığınız yerdenmi alıyor. Belki siz yalan söylüyorsunuz ne bilelim, kime inanalım şimdi

kasap yoksa ne olacak mahallemizde ki bizde yok.kasaba gitmek için arabanın benzin parası aynı hesaba hatta daha pahalıya geliyor.yoksa herkes biliyor peynirci bulmayı kasap bulmayı ama olmuyor
Bazı yorumlar kabus gibi ya…
Aynı markanın ürünleri aynı sokaktaki iki marketde bile fiyatlar oynuyor
Aaaa okadara peynirmi olurmuş
Eee olmuş işte

Bazı yorumlar kabus gibi ya…
Aynı sokaktaki iki marketde bile fiyatlar oynuyor
Aaaa okadara peynirmi olurmuş
Eee olmuş işte
pazar fiyatları bile farklı Ankara da.bizim taraf da daha pahalı Mamak tarafında vs daha ucuz.ama arada 40 km var oraya mı gidelim ucuz diye?

pazar fiyatları bile farklı Ankara da.bizim taraf da daha pahalı mamak tarafında vs daha ucuz.ama arada 40 km var oraya mı gidelim ucuz diye?
Pazarda sabah akşam bile fark ediyor fiyat
Ayrı semtde bile gerek yok
Aaa nasıl olurmuş
İyide sen görmedin diye birşey yok olmuyor ya
Bilmiyorsan, görmüyorsan başkası napsın

pazar fiyatları bile farklı Ankara da.bizim taraf da daha pahalı Mamak tarafında vs daha ucuz.ama arada 40 km var oraya mı gidelim ucuz diye?
Ayrıca çok savruksun
40 km yi gerekirse bisikletle git gel, ne öyle uzak diye pahallı pazardan alışveriş yapiyorsun zengin gibi falan

Bütün piliçlerin evet 45 TL civarı ve genelde bir kg civarı geliyorlar. Bu File marketten Banvit fiyatı ki ben Banvit’i yemem antibiyotikli diyerek. Hadi diyelim but 90 olmasın 70 olsun, hadi güzel hatrınıza 60 TL / Kg olsun sorarım normal mi? Elin Almanı 60 € ile markete girip haftasonu alışverişini yapıyor, bunu sorgulayacağımız yerde yok çok dedin ben az veriyorum diyoruz. Bu kafayla çoook eziliriz enflasyon altında.

Ben fiyatlara zaten normal demiyorum ama siz bir tavuğu şu fiyata aldım kilosunu deyince bende kilosunu kaça aldıysam o fiyattan söyledim. Bütün tavuk kg 40 yazıyordu ama aldığın tavuğun büyüklüğüne göre 80 90 a çıkıyor tabi, ben 1,5 kglık tavuk tercih ettim 60 tl civarı ödedim ama 2 kg yakın olanlar da var ki o zaman 80 90 ı geçebiliyor. Birde parçalarına ayrılmış, sadece göğüs alırsan tabii değişiyor fiyatlar. Ama migros carrefour banvit ürünleri çok daha pahalıya satılıyor. Kasapta buradaki fiyatlardan daha uygun. Ama şuandaki fiyatların hiçbiri tabiiki normal değil, kesinlikle uygun da değiller zamanında kilosunu 7 liraya aldığımız tavuğa ne ödüyoruz... 25 50 kuruş verdiğimiz ekmeklere 3-3.5 tl veriyoruz. Tabiki herşey çok pahalı.

Pazarda sabah akşam bile fark ediyor fiyat
Ayrı semtde bile gerek yok
Aaa nasıl olurmuş
İyide sen görmedin diye birşey yok olmuyor ya
Bilmiyorsan, görmüyorsan başkası napsın

Hayır anlatamadığımız peynirin neden kilosunun 90-100 TL olduğu. Yav sen 40’a alıyorsundur ama azcık sorgula be Allahın kulu🤦🏻‍♀️ İki seneye onu da alamayacak haberi yok.

Ya ha bütün yada parça halinde
Kadın şukadara aldım diyorsa yalanmı söylüyor?
Siz ucuza almışsınız ne mutlu, herkes sizin aldığınız yerdenmi alıyor. Belki siz yalan söylüyorsunuz ne bilelim, kime inanalım şimdi
Ya bunun bir üst basamağı migrostan carrefoursa da vs almayın yapmayın alışveriş oralar zaten pahalı kasaptan pazardan alın muhabbeti. Ama bizim insanımız işte dar bakıyor bu kutuplaşmayı bize olağanmış gösteren de üstler. Herneyse siyaset yok. Gidin kırıntı yiyin hatta daha ucuz. İnsanlarımız ellerinden neler alınıyor haberleri yok. Özgürlük gidiyor. Halbuki herkes birbiri için dertlense o bu şu demeden bizden alınanlara tekrar sahip olacağız belki ama o ruh da yok artık.

Sus hesabını bilmiyon sen sus 😒
Hemen kışkırtma yapmayın ben zaten başından beri fiyatlara pahalı diyorum. Demekki yer yer fiyatlar değişiyor diyorum. Sizin aldığınız yere göre daha uygun demekki, migros, carrefour, trendyola göre daha uygun demek istedim ama yinede fiyatlar çok pahaşı diyorum.

Hayır anlatamadığımız peynirin neden kilosunun 90-100 TL olduğu. Yav sen 40’a alıyorsundur ama azcık sorgula be Allahın kulu🤦🏻‍♀️ İki seneye onu da alamayacak haberi yok.
Geçen hafta 3750 gram hep aldığım yoğurt 42 TL di bugün 60 TL ödedim hala şoktayım🤦🏻‍♀️ Önümüzdeki hafta 70 TL öderim eminim artık

Saldırmaya kışkıştırmaya ne kadar meraklısınız, zaten kaç saattir burda yorumlarda bahsettim herşeyin pahalılığından geçimin zor olduğundan, aldığım fiyattan farklı dşye size cevap verince hemen diğerlerini kışkırtıyorsunuz. Ben peynirin kilosunu 40 tl den mi aldım dedim? MorAnka MorAnka

Yok bu böyle olmayacak, herkesin derdi olan pahalılıkta bile aynı hisleri paylaşmak yerine birbirinizle tartışıyorsunuz, şahsen ben de düşününce anlamsız bulacağınız tartışmalar için tüm topiği grileşmiş kullanıcı adlarıyla doldurmak istemiyorum, zaten konuyu açan da bombayı kucağınıza bırakıp gitmiş, siyasettir kavgadır derken sonu fena bitecek bir konuyu kapatmak en iyisi çünkü uyarı da işe yaramadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X