- 10 Nisan 2014
- 42.790
- 114.330
- 798
- Konu Sahibi handeac123
ben vejeteryanım ayolll evdekiler yemese eve eti sokmamSus hesabını bilmiyon sen sus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben vejeteryanım ayolll evdekiler yemese eve eti sokmamSus hesabını bilmiyon sen sus![]()
Ya ha bütün yada parça halindeAyrılmış parçalar pahalı ama bu ürğnler migros ve carrefourda daha pahalı, ben kasaptan daha uyguna almıştım o yüzden aldığım fiyatı söylüyorum.
Bazı yorumlar kabus gibi ya…kasap yoksa ne olacak mahallemizde ki bizde yok.kasaba gitmek için arabanın benzin parası aynı hesaba hatta daha pahalıya geliyor.yoksa herkes biliyor peynirci bulmayı kasap bulmayı ama olmuyor
Yakında tavuk fabrikalarının önünde telef kuyruklarından ucuza tavuk leşi almıyoruz diye de savruk ilan edilicez, rabbim gösterme veya geç göster biz görmeyelim bariZengin gadın hep Migros’dan alıyosun, kasaba git ucuz![]()
pazar fiyatları bile farklı Ankara da.bizim taraf da daha pahalı Mamak tarafında vs daha ucuz.ama arada 40 km var oraya mı gidelim ucuz diye?Bazı yorumlar kabus gibi ya…
Aynı sokaktaki iki marketde bile fiyatlar oynuyor
Aaaa okadara peynirmi olurmuş
Eee olmuş işte
Pazarda sabah akşam bile fark ediyor fiyatpazar fiyatları bile farklı Ankara da.bizim taraf da daha pahalı mamak tarafında vs daha ucuz.ama arada 40 km var oraya mı gidelim ucuz diye?
Ayrıca çok savruksunpazar fiyatları bile farklı Ankara da.bizim taraf da daha pahalı Mamak tarafında vs daha ucuz.ama arada 40 km var oraya mı gidelim ucuz diye?
Bütün piliçlerin evet 45 TL civarı ve genelde bir kg civarı geliyorlar. Bu File marketten Banvit fiyatı ki ben Banvit’i yemem antibiyotikli diyerek. Hadi diyelim but 90 olmasın 70 olsun, hadi güzel hatrınıza 60 TL / Kg olsun sorarım normal mi? Elin Almanı 60 € ile markete girip haftasonu alışverişini yapıyor, bunu sorgulayacağımız yerde yok çok dedin ben az veriyorum diyoruz. Bu kafayla çoook eziliriz enflasyon altında.
Pazarda sabah akşam bile fark ediyor fiyat
Ayrı semtde bile gerek yok
Aaa nasıl olurmuş
İyide sen görmedin diye birşey yok olmuyor ya
Bilmiyorsan, görmüyorsan başkası napsın
Ya bunun bir üst basamağı migrostan carrefoursa da vs almayın yapmayın alışveriş oralar zaten pahalı kasaptan pazardan alın muhabbeti. Ama bizim insanımız işte dar bakıyor bu kutuplaşmayı bize olağanmış gösteren de üstler. Herneyse siyaset yok. Gidin kırıntı yiyin hatta daha ucuz. İnsanlarımız ellerinden neler alınıyor haberleri yok. Özgürlük gidiyor. Halbuki herkes birbiri için dertlense o bu şu demeden bizden alınanlara tekrar sahip olacağız belki ama o ruh da yok artık.Ya ha bütün yada parça halinde
Kadın şukadara aldım diyorsa yalanmı söylüyor?
Siz ucuza almışsınız ne mutlu, herkes sizin aldığınız yerdenmi alıyor. Belki siz yalan söylüyorsunuz ne bilelim, kime inanalım şimdi
Belkide peynir aldığını sanıyordurHayır anlatamadığımız peynirin neden kilosunun 90-100 TL olduğu. Yav sen 40’a alıyorsundur ama azcık sorgula be Allahın kuluİki seneye onu da alamayacak haberi yok.
Hemen kışkırtma yapmayın ben zaten başından beri fiyatlara pahalı diyorum. Demekki yer yer fiyatlar değişiyor diyorum. Sizin aldığınız yere göre daha uygun demekki, migros, carrefour, trendyola göre daha uygun demek istedim ama yinede fiyatlar çok pahaşı diyorum.Sus hesabını bilmiyon sen sus![]()
Geçen hafta 3750 gram hep aldığım yoğurt 42 TL di bugün 60 TL ödedim hala şoktayımHayır anlatamadığımız peynirin neden kilosunun 90-100 TL olduğu. Yav sen 40’a alıyorsundur ama azcık sorgula be Allahın kuluİki seneye onu da alamayacak haberi yok.
Saldırmaya kışkıştırmaya ne kadar meraklısınız, zaten kaç saattir burda yorumlarda bahsettim herşeyin pahalılığından geçimin zor olduğundan, aldığım fiyattan farklı dşye size cevap verince hemen diğerlerini kışkırtıyorsunuz. Ben peynirin kilosunu 40 tl den mi aldım dedim?Hayır anlatamadığımız peynirin neden kilosunun 90-100 TL olduğu. Yav sen 40’a alıyorsundur ama azcık sorgula be Allahın kuluİki seneye onu da alamayacak haberi yok.