• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bücürün gözleri akıyor geçiremedim bi türlü yardım edin(terrier)

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
kızlar terrier cinsi köpeğimin gözleri akıyor.veterinere düzenli gidiyoruz.tedavide uygulandı kremler damlalar iğneler ama geçmiyor devamlı akıyor.artık o ilaçları kullanmasını istemiyorum...byaz renkli kendisi gözleri akınca gözlerinin önü siyah olyor hep.yıkıyorum 1 saat sonra eski haline dönüyor.herkes hastamı diyor.çok üzülüyorum.daha önce terrier bakan bu sorunu olup halledebilen varmı?bana yardım edin nolur.önerileriniz varmı?mafoldumben

Canım benimki pekinez cinsi ama bu sanırım çok önemli değil .Geçen ay benim köpeğimin de özellikle tek gözünde kızarma ve sulanma vardı .Veterinerimiz iki tane damla verdi.Her iki göze 5 gün kullanın dedi.ılk birkaç gün çok az değişiklik oldu ama gerçekten beşinci gün gözünde sorun kalmadı .Damlaların adını yazmak isterim ama ne derece doğru olur bilemiyorum .Geçmiş olsun canım.

resim075.jpg

geçmedi bi türlü resimdeki hali iyi hali şimdi yakından foto koyucam bide baya kötü duruyor .bizde veterinerle bir sürü tedavi denedik ama geçmedi acaba benden para almak içinmi veriyo o ilaçları die düşünüyorum bi işe yaramıyo çünkü

Back
X