buda benim 2 aylık evim

sağol canım.elbise askılarında bir sıkıntı olmuyor ilk aldığımda banada yüksek gibi gelmişti ama şimdi gayet memnunum.çok kullanışlı bence kesinlikle tavsiye ederim.birde yatak odası ve yemek odası takımının farklı olması kötü durmuyor.bence daha iyi bile oluyor.göze değişik ve güzel geliyor...

yeni ev yeni mobilya gibisi yok bizimde kısmetse 6 ay sonra artık, bende paylaşırım

canım mutfak tezgahının üstündeki fırının kapağını yüzü ocağa bakacak şekilde yerleştirsen tezgahta baya yer açılır bir tavsiye işte..bunun dışında evin çok hoş güle güle otur

çok şirin bir ev iyi günlerde oturun.bende salondaki eşya yerleşimini pek beğenmedim canım sanki eşyalar üst üste olmuş gibi onun haricinde herşey güzel..

bu taşlı halılar hangi markanın arkadaşlar bilen varmı?evin çok güzel canım bu arada tam iki kişilik sıcacık tertemiz inş Allah banada böyle bi ev nasip eder.düğün hazırlıklarım var sanki hiç imkansızmış gibi sanji hiç bir eşyam toparlanımıcak birbiriyle uyumlu olamıcakmış gibi bir endişe var içimde.stresten sanırım yerleşmeye başayınca inş böyle güzel bir evim olur

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar önerileriniz için. salonum küçük olduğu için ancak bu kadar yerleştirebildim yani ....

herşeyin harika canım , mutlu günlerde kullanın inşallah.. sadece salonunun yerleşimini değiştirmeye çalış biraz , eşyaların sıkışık olmuş. bu arada bende mutfak halına bayıldım ...

herşeyin harika canım , mutlu günlerde kullanın inşallah.. sadece salonunun yerleşimini değiştirmeye çalış biraz , eşyaların sıkışık olmuş. bu arada bende mutfak halına bayıldım ...

teşekkür ederim canımm.ya salonum küçük ve balkon kapısı olduğu için pek oynatamıyorum eşyalarımı.aklımda bir iki fikir daha var eğer olursa eklerim resimlerini olmazsa da bu yani yapacak bir şey yok....

yatak odası takımını çok beğendim
güle güle huzurla oturun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…