- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
- Konu Sahibi Beyondparadise
-
ya ya ya çok guzellerrr:))) Sakarya mobilya nerdeki öğrenebilir miyim cnm. 3 milyar diyosun fiyatı hımm beni aşıyor da biras o zaman. Sen mi aldın cnm yatak odasını??. Böyle bi durumda ben bi kısmını bi kısmını sefgilim katsa olur mu bilmiyorum ayıp mı olur... öğrenmek istedim sizler daha tecrubelisinizdir.. :sinifsinif:
bi de beyond cnm ben bu yatak tarzlarına bayılıyorum çin model demişsin yaaa sakın uzulme yatak örtümü kullanamıyorum dieee .. yatak örtusu cok kullanılmıyormuş zaten..gule gule kullan dicektim bi de..opuyorumnanaktan
Canım herşey çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Açık rengin temizliği de kolay oluyor o açıdan avantajlısın yani. Ancak koltuk takımı açık renk olunca çabuk kirleniyor, gözün her an koltuklarda olacaktır (kendimden biliyorum:)). Güle güle kullan.
canım hepsi çok güzel...bende beyaz mobilya yı severim...güzel günlerde kullanın....
canım hepside çok güzel,bahtınızda böyle aydınlık ve ferah olsun inşallah...geri kalanınıda yavaş yavaş alırsınız hepimiz öyle yaptık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?