- 9 Ocak 2015
- 1.212
- 779
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
Bugun diyetimin 3.gunu cok mutsuzum..niyeyse kilo vericegime aldim..moralimi bozmak motivasyonumu bozmak istemiyorum..basliyorum yazmaya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
170 canimboyun kaç peki
olmaz tabi ...Merhaba istersen ben de sana eşlik edebilirim, çok kilo vermek istiyorum ama yediklerimi yazmayı sevmiyorum eğer senin için sorun olmazsa. :)
Anladığım kadarıyla 170. 60 kilosun fazlalığın yok ki xanımolmaz tabi ...
gel birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan :)
eskiden 52 falandım .... kilo yakışmıyor bana ...ondan diyete başladım ...Anladığım kadarıyla 170. 60 kilosun fazlalığın yok ki xanım
Yuppii çok sevindim =) 64 kiloyum ben 60 olmak istiyorum ilk öncelikle. Akşam yemeyerek kilo vermeyi deniyorum, yarın sabah da koşu yapacağım aç karnına o da çok verdiriyor.:) Haftanın hangi günü tartılıyoruz o zaman?olmaz tabi ...
gel birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan :)
ben spor yapamıyorum keşke yapabilsem . sabah erken kalkıyorum işe gidiyorum .. gerçi yarın tatil belki birşeyler yapabilirim ..Yuppii çok sevindim =) 64 kiloyum ben 60 olmak istiyorum ilk öncelikle. Akşam yemeyerek kilo vermeyi deniyorum, yarın sabah da koşu yapacağım aç karnına o da çok verdiriyor.:) Haftanın hangi günü tartılıyoruz o zaman?![]()
Tamamdır, o halde yarın sabah sporumuzu da yapıyoruz? :)ben spor yapamıyorum keşke yapabilsem . sabah erken kalkıyorum işe gidiyorum .. gerçi yarın tatil belki birşeyler yapabilirim ..
pazartesileri tartılalım mı o zaman?
ben pilates yapayım bare :)Tamamdır, o halde yarın sabah sporumuzu da yapıyoruz? :)
Aynen :)ben pilates yapayım bare :)
bakalım inşş hedefimize geliriz . birbirimizi motive edelim ..