• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim evim eksikleriyle

güle güle oturun ben beğendim o ev alma heyecanını ben bilirim zamanla dahada güzelleşir eviniz bende öyle yaptım yüklediğim resimlerimle şimdikinin arasında çok fark oldu zamanla oturuyor herşeyy..masa örtüsünü kaldırmışsınız daha iyi olmuş sermeyin onuu..Bide o ara hole yaptığınız taş deseni ben beğendim burdan bakınca boğmuş gibi durmuyor çok şık olmuş iyi günlerde kullanınn..

Merhaba,
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşaallah her şey çok güzel :KK54:
Göz açıp kapayıncaya kadar ödersiniz inşaallah Allah yardımcınız olsun :)

güle güle oturun ben beğendim o ev alma heyecanını ben bilirim zamanla dahada güzelleşir eviniz bende öyle yaptım yüklediğim resimlerimle şimdikinin arasında çok fark oldu zamanla oturuyor herşeyy..masa örtüsünü kaldırmışsınız daha iyi olmuş sermeyin onuu..Bide o ara hole yaptığınız taş deseni ben beğendim burdan bakınca boğmuş gibi durmuyor çok şık olmuş iyi günlerde kullanınn..
Çok tsk ederim baya zor oldu ama Rabbim nasip etti olmayanlara da etsin tek başıma bukadar oldu bir ev esyalarida cetmenden aldım konfor ama pek anlamam köşe sanki spor kaldı masa sandalye biraz klasik sanırım çok tsk ederim morel oldu begendiginize sevindim

Merhaba,
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşaallah her şey çok güzel :KK54:
Göz açıp kapayıncaya kadar ödersiniz inşaallah Allah yardımcınız olsun :)
Tsk ederim fazla birsey kalmadi allaha sukur zaten fazla cekmedik 10bin kaldı oda zaten kiredi beğendiğine sevimdim

2+1 evet çok tsk ederim inşallah allahım herkese nasip eder biraz kredim var bitince mutfak ve banyosunuda nasip olursa yaptircam
Güle güle oturun inşallah, gayet güzel görünüyor. ferah olmuş ,tamamen bittiğinde eminim çok daha güzel görünücektir.

Back
X