• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Hemsirecik

Afkurma🦴
Pro Üye
24 Mart 2019
12.732
58.519
598
Herkeşlere merhaba, yaklaşık 1.5 aydır kpss onlisansa hazırlanıyorum. Geçmiş sinavlarda GY iyi yaparken GK de batiriyordum. Sınava 1 sene kala tekrar hazırlanmaya karar verdim. Hedefim 90 puan alabilmek. Burada aldigim kaynakları ve gun gun çalıştığım konulari, deneme sonuclarimi yazacağım. Hem kendimi takip etmek, hemde önerisi olanları okumak icin bu konuyu açıyorum.
Kendime not: yıllardır uğraşıp yapamadığını umarım bu sınavda yaparsin ve 2027de atanmış bir sağlıkçı olursun. Allah bu mesajımı, ben atandım diye alintilamayi nasip etsin 🤲
Herkese kolaylıklar diliyorum, umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız 🤲❤️

Çalışmaya başlamadan önce bir deneme çözdüm ve yaklaşık 72 puan aldim. Yani üstüne eklemem gereken 18 puan var. Genel olarak tarihim berbat, coğrafyada da belli konuları yapamıyorum. Vatandaşlığa gelirsek sanirim ben bu ülkenin vatandaşı değilim 🤣 matematik ve Türkçem bunlara göre iyi. Çalışmaya tarihten basladim, arada sıkılınca matematik çalışıyorum. Son denemede geçen aya göre 4 net artisim vardi.

Tarihi Mehmet celal hocadan dinliyorum, onun kaynaklarını aldim. Diğer kaynaklarım genelde yargı ve yediiklimin. Benim hocam yayınlarından ve pegemdende kaynak almayı düşünüyorum. Başka önerisi olan varsa yazarsa sevinirim askolar

Bugün Osmanlı dagilma döneminin bir kısmını çalıştım. Kafamda bazı yerler oturmadı ve uykum geldi surekli. Kuruluş ve yukselmede bende baya yukselmistim aslinda ama çöküş başlayınca anlaşmalar bilmem neler çoğaldı tabi 🥲 kısacası osmanliyla birlikte benim kafamda dağıldı

Şimdilik bunlar var elimde
1000076149.webp

Back
X