güdürdün benı gece gecekaydirigubbakcemile3valla her sabah kalkıp onu esıme telefon ettıgımde ınan korkarak arıyorum yenı bı vukatım varmı dıye.allah yardımcımız olsun bızım gıbı sayıklayanların ne diimTühh yaaaaa rüya ama adamcagız sok olmustur. düşünsenize yeni evlisiniz ve yatagınızdaki kişi baska birini sayıklıor. Valla zor durum.
bilmiorum ki ben ne yapardım. ama bildiğim tek şey eskisi gibi horlaya horlaya uyuyamayacagımdır
oncelıkle herkese merhaba,bende yenı uye sayılırım uzun zamandır bu sıteyı takıp edıyorum ama ancak uye olabıldım.ben on aylık evlıyım ve esımle 5 yıldır tanısıyoruz cok buyuk bı askla evlendık halada sevgımız cok buyuk..evlendıkten uc dort ay sonra tartısmalarımız oyle bı hal aldıkı nerdeyse hergun en ufak bıseyden tartısıyoduk bu zamana kadarda kaprıslı olan hep bendım hep o benı alttan alırdı bende evlendık kısa surede degıstı dıyodum kendı kendıme takı gecen gun onu yıyıp bıtıren olayı yıne bı tartısma esnasında ıtıraf edene kadar tabı ben sok sok.. ben uykumda konusan bı ınsanım ve uyurken eskı sevgılımın ısmını sayıklamısım oda bu kısıyı ısım olarak ve sımayende bılıyo cunku annemlere her gıttıgımızde onunla karsıklasma ıhtımalınız var.duydugumda elım ayagım tıtredı hıc bısey dıyemedım sadece aklıma gelen bı gun uyandıgımda sınırlı bı sekılde ne ruya gordun sen dedı hatırlamıyorum noldukı dedım sus uzatma dedı ve ıse gıttı sınırlı bı sekılde.soyledıgınden berı kıskanclıklarını ıdare etmeye calısıyorum cunku psıkolojım bozuldu dıyo herseyıme karısırdı oncedende dahada paronayak olduu kendımı onun yerıne koyuyorum benım gururum cok incinirdı sımdı ıkı uc haftadır cok ıyıyız Allaha sukur ama bana karsı guvensızlıgı olustu buda benım gururumu cok kırıyo cunku esımı coook sevıyorum,yerımde olsanız nasıl davranırdınız??senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?