buda benım ılk konum fıkırlerınız gercekten onemli..

bende ruyamda ridvan diye birini sayiklamisim cok atesim vardi o gece hatta

sabah uyandigimda esim bana ridvan kim ridvan kim diye tutturmustu

bildigim bi ridvan vardi oda ridvan dilmen :roflol:

ne biliyim ben ridvan kim hayret bisi yaa kötükedihüso

Son düzenleme:
canım o ismi düşünmemeye bak bilinçaltındakini sayıklarmış insan kardeşimde sayıkardı yoruldugu zaman gün içinde yaşadıklarını ama pek anlaşılmazdı ne dediği ama isimler anlaşılıyo canım düşünmemeye bak huzurlu bi şekilde yat eşinlede kesin konuş onu düşünmüyorum diye inandır senin istegin dışı olduğu kesin canım inşallah aranız bidaha bozulmaz hep mutlu olursunuz allah yar we yardıncınız olsun aşkla kala.s.

Ya ben olsam ben de bozulurdum doğrusu...eşine anlat ikna et onu...zor bi durum..

kendini onun yerine koysan ..aynı tepkiyi sende verirdin...
şimdi sarsılmıştır zamanla bunuda atlatırsınız merak etme...
sonuçta bi rüya...

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım farklı mantıkta farklı kulturlerde yasayan bı cok ınsanın fıkrını alabılmek buranın en guzel yanı bence,elımden gelenı yapıcam bu tatsız olayı unutturabılmek ıcın dualarınızı beklıyorum,öpüldünüzzz

Tühh yaaaaa rüya ama adamcagız sok olmustur. düşünsenize yeni evlisiniz ve yatagınızdaki kişi baska birini sayıklıor. Valla zor durum.
bilmiorum ki ben ne yapardım. ama bildiğim tek şey eskisi gibi horlaya horlaya uyuyamayacagımdır

güdürdün benı gece gecekaydirigubbakcemile3valla her sabah kalkıp onu esıme telefon ettıgımde ınan korkarak arıyorum yenı bı vukatım varmı dıye.allah yardımcımız olsun bızım gıbı sayıklayanların ne diim

ya sen şükret sayıkladıgına. ben resmen oturup muhabet ediormusum :roflol:

sorulan sorulara 3. bir kişiye anlatır gibi tane tane cevap veriyormusum.
bikaç vukaatım var ama zararsız cok şükür. evlenince ne olur bilemem. o zamnda siz bana destek olursunuz artık

Aklım hala onda olsa su an onun yanında olurdum vs sozlerle onu ıkna edın.Ama bu sayıklama varken ne dıyım bılmıyorum.Ben bu sayıklama yuzunden ıspanyolca sozlukle otururdum gece esmın soyledıklerını cevırıyım de ne demek ıstedıgını anlıyım dıye.Kısa bı donem oyle bı paranoya yasamısdım bende

içine kurt düşmüş tabii...oysa ki sadece bir rüya ama o kurt insanı yer ,bitirir elbet...
yapacagın şey ,ilgini ,sevgini ve sadaakati yaşatmak ,gösterebilmek...bence o zaten sadakatsizlik yaptığını diil de acaba hala adını sayıkladığın kişiyi düşünüyor mu diye düşünüryordur ve buda onu üzer elbette...aklı onda mı ,pişman mı diye bile düşünmüş olabilir..bu düşüncelerden eşini uzaklaştırabilmeli ve çürütmelisin ki,kafasını rahat etsin :) sevgiler ,mutluluklar..

sizin iradeniz dışında gerçekleşen eşlerin pekte hoşlanmayacağı bir olay yaşamışsınız,geçmiş olsun öncelikle:)) gerçek dışı olsada seven kıskanır mantığıyla hareket etmiş eşiniz,bence mevzuyu hiç üstelemeyiniz,siz artık evlisiniz ,sahilde yada parkta dolaşan iki aşık değilsiniz sadece ..
bir birlikteliğe başkoymuşsunuz ,gereksiz kıskançlıklardan mümkün olduğunca uzak durunuz derim ben
zamanla bu kıskançlıklar geceçek(seven herzaman kıskanır ama kıskanmanın boyutu değişecek )
ilerleyen yıllarda daha olgunca yaklaşılabilecek
güvensizlik meselesine gelince merak etme bence güvenmediğinden değil ,o anki kıskançlığından böyle yapıodur.
aranızdaki husumetin en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle,sevgiler

canım bu herkesin başına gelebilecek bir şey tabi eski sevgilinin adını sayıklaman talihsizlik olmuş ama bir çok insan gece uykusunda konuşur.
yeni evliydik eşim uyurken bişiler sayıklıyordu ama ben uyku sersemi anlayamıyordum zaman geçtikçe farkettim ki uykusunda konuşuyor bide muhabbet de ediyor benimle
eşime anlatıyordum bana gülüyordu olsun muhabbet ediyomuşus işte falan diye meğer öğrendim ki bende konuşuyormuşum geceleri sorduğu sorulara cevaplar veriyormuşum
şükür bi vukuatımız yok hep eşimle ilgili şeyler sayıklıyormuşum ne biliyim su falan istiyormuşum basit şeyler yani
ama Allah korusun bi gece saçmalamam inşallah kaydirigubbakcemile3

Canım her insanın yaşayabileceği bişey.bence en iyisi empati yapman.aynı şekilde sen ne hissederdin....o seni tanıyacagı kadar tanımıştır zaten o yüzden zamana bırak ve iyimser,sevecen ve merhametle yaklaş kocacına

adı üstünde eski bi durum eger onu sevmiş olsaydın onunla evlenirdin ama sen eşini tercih ettin bendede oluyo böyle durumlar ben sonucta senin yanındayım bak canım bana güven bu konuda senden baskasından midem bulanıyo diyorum hosuna gidiyo.

Zaten kıskanç olan bi insanı e paranoyak yapar tabi CADIARZU
Senin bi suçun yok ,adı üstünde rüya ama gelgelelim eşin açısından kötü bi durum...
Sen ona güzelce bunu izah edersin , onun senin tek ve en büyük aşkın olduğunu sürekli konuşurken vurgula,,,hatta ona hitap şeklini bu yönde değiştir...
Sen böyle söyleye söyleye (hitap ede ede) onu kafasına ,bilinçaltına bi şekilde girer gibime geliyoyerimseniben

sln lachen bu arada lachen gülmek demek almanca
eşin seni çok sevdiğindne yapiyo bunları kıskançlığın önüne maalesef geçilmiyo bide erkekler bu durumlarda daha hassas,sen fazla takma bence çünkü gerçkten ne arıza çıkartırsa sevgisinden kıskançlığından dır.. aklına durup dururkende gelip sana saldırabilir,sallicak sallicak susucak duymican yada sana kalmış aşkınız bozulmaz umarım..
bazn fazla aşkda böle zararlı işte güvensizlik falan bu hep aşırılıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…