• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yalan söyledi içinden çıkamıyorum

Off eski konularının ayrıntıları mı bunlar? İşte kimisi hak ettiğini yaşıyor gerçekten. Bir tane akıllı adım atma, sonra da anca şikayet et. Ya ciddi söylüyorum, bebek sahibi olmanın bir ehliyeti olmalı. Bebek sahibi olacak çiftler bir dizi eğitimden, testten filan geçmeli. Sadece sevişmek yeterli olmamalı masum bir yavruyu kendi tuhaf hayatlarına ortak etmek için. Tası tarağı toplayıp farklı bir gezegene gidesim var Yaban. Toplanıp gidek.
Olur Loreth gidelim 😍

Yazdıklarım eski konulardan malesef.
Üst üste konuları açınca bakayım dedim ve yanilmadim, adam baba olacak en son insanlardan ama ısrarla tüp bebekle hamile kalmış.
Bebek doğacak yine yalnız kalacak, yine üzülecek tek başına evin içinde debelenip duracak, eside âlemlere akacak arkadaşlarıyla her zaman ki gibi. Ne kadar sağlıklı olacaksa bu durum.
Kendine de doğacak bebeğe de yazık değil mi, nasıl düşünülmüyor bunlar gerçekten anlamıyorum.

Kendine de doğacak bebeğe de yazık değil mi, nasıl düşünülmüyor bunlar gerçekten anlamıyorum.
Çocuk eklenmezse böyle bi evliliğe boşanmamak için bahaneleri olmuyor çünkü. Ben artık buna eminim. Burada baştan beri kötü evliliği olan kimi görsem mutlaka çocukları var ve çocuk olduğu için boşanamıyorlar asla.

Back