- 13 Şubat 2017
- 141
- 73
- 18
- 29
- Konu Sahibi ecemm1ilter
-
Neden sildiniz? Allah kolaylık versin. Ailenize kızıp sırf kurtulayım diye yanlış seçimler yapmazsiniz inşallah.Annem babamı babam annemi aldatıyor, psikolojim bitik . Yoruldum usandım bana biza dua edin ne olur ..
Bir tanıdık denk gelirse fazla detay vermişim benim oldugumu anlayabilirler diye sildim inşallah mune abla geri yüklemez onada söyliyeyim burdan belki yardımcı olur banaNeden sildiniz? Allah kolaylık versin. Ailenize kızıp sırf kurtulayım diye yanlış seçimler yapmazsiniz inşallah.
Hayır yokBu durumdan herkesin haberi var mı?
korkuyorum yanlış seçim yapmaktanNeden sildiniz? Allah kolaylık versin. Ailenize kızıp sırf kurtulayım diye yanlış seçimler yapmazsiniz inşallah.
keşke boşansalar ..Neden öyle bir şey yapıyorlar? Neden boşanmıyorlar?
Allah islah etsin.
temelim cok zayıf bu dönemlerde okula olan ilgim bitti öğrenemedim hic bisey tabiki hic bisey icin geç değil ama bilmiyorummAllah yardimcin olsun her satirda içim yandi resmen o evden kurtulma şansin evlilik mi hani okul bitirip bi meslek edinsen kimseye muhtaç olmadan canm.
Valla doğruyu söyleyeceğim, bozulmaca yok.Hayır yok
korkuyorum yanlış seçim yapmaktan
keşke boşansalar ..
temelim cok zayıf bu dönemlerde okula olan ilgim bitti öğrenemedim hic bisey tabiki hic bisey icin geç değil ama bilmiyorumm
Maddi durumumuz olmasaydı bende okusaydım. Benim durumumu anlayabilmeniz icin yaşamanız gerek. Ben zaten orada hic bisey icin geç değil diye belirtmişim farkındamısınız? Ben hic bir seyi bahene etmedim olanı söyledim olay budur bende bu yüzden temelim zayıf dedim. Bu yorumu hakedecek kötü bir cümle yazmadım. Sağolun.Valla doğruyu söyleyeceğim, bozulmaca yok.
Dağdaki çoban çocuklar azmedip sınav birincisi oluyorsa, sizin ilgim bitti vs gibi bahanelere sığınma hakkınız yok.
İnsanlar ne şartlarda yaşıyor gerçekten bihabersiniz bence.
Evet, travmatik bir durum ama hayatınızı çökertmesine müsade etmek sizin hatanız.
Onlar anne babanız ve doğruylarıyla yanlışlarıyla bir hayat yaşıyorlar.
Alan razı, satan razı ise kimseye söz düşmez.
Ama kalkıp da onların bu durumundan dolayı ben eğitim alamadım, meslek sahibi olamadım vs derseniz, en ağır eleştiriyi hakedersiniz.
Çünkü tek yapmanız gereken, kendi hayatınızı sağlam temellerle kurmak.
21 yasındayım 10-11 yasımdan beri bu durumun icindeyim.madem bu iğrençliği yapıyorsunuz mübarek çoluk çocuğa belli etmeyin!!!
yaşınız kaç konu sahibi Allah yardımcınız olsun
birde nasıl anladınız bu olayları
işaretlediğim yer gerçekte çok talihsiz olmuşValla doğruyu söyleyeceğim, bozulmaca yok.
Dağdaki çoban çocuklar azmedip sınav birincisi oluyorsa, sizin ilgim bitti vs gibi bahanelere sığınma hakkınız yok.
İnsanlar ne şartlarda yaşıyor gerçekten bihabersiniz bence.
Evet, travmatik bir durum ama hayatınızı çökertmesine müsade etmek sizin hatanız.
Onlar anne babanız ve doğruylarıyla yanlışlarıyla bir hayat yaşıyorlar.
Alan razı, satan razı ise kimseye söz düşmez.
Ama kalkıp da onların bu durumundan dolayı ben eğitim alamadım, meslek sahibi olamadım vs derseniz, en ağır eleştiriyi hakedersiniz.
Çünkü tek yapmanız gereken, kendi hayatınızı sağlam temellerle kurmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?