Buda benim imtihanım

Allah yardimcin olsun her satirda içim yandi resmen o evden kurtulma şansin evlilik mi hani okul bitirip bi meslek edinsen kimseye muhtaç olmadan canm.

Annem babamı babam annemi aldatıyor, psikolojim bitik . Yoruldum usandım bana biza dua edin ne olur ..
Neden sildiniz? Allah kolaylık versin. Ailenize kızıp sırf kurtulayım diye yanlış seçimler yapmazsiniz inşallah.

Neden sildiniz? Allah kolaylık versin. Ailenize kızıp sırf kurtulayım diye yanlış seçimler yapmazsiniz inşallah.
Bir tanıdık denk gelirse fazla detay vermişim benim oldugumu anlayabilirler diye sildim inşallah mune abla geri yüklemez onada söyliyeyim burdan belki yardımcı olur bana Mune

Bu durumdan herkesin haberi var mı?
Hayır yok
korkuyorum yanlış seçim yapmaktan
Neden öyle bir şey yapıyorlar? Neden boşanmıyorlar?
Allah islah etsin.
keşke boşansalar ..
Allah yardimcin olsun her satirda içim yandi resmen o evden kurtulma şansin evlilik mi hani okul bitirip bi meslek edinsen kimseye muhtaç olmadan canm.
temelim cok zayıf bu dönemlerde okula olan ilgim bitti öğrenemedim hic bisey tabiki hic bisey icin geç değil ama bilmiyorumm

Hayır yok

korkuyorum yanlış seçim yapmaktan

keşke boşansalar ..

temelim cok zayıf bu dönemlerde okula olan ilgim bitti öğrenemedim hic bisey tabiki hic bisey icin geç değil ama bilmiyorumm
Valla doğruyu söyleyeceğim, bozulmaca yok.
Dağdaki çoban çocuklar azmedip sınav birincisi oluyorsa, sizin ilgim bitti vs gibi bahanelere sığınma hakkınız yok.
İnsanlar ne şartlarda yaşıyor gerçekten bihabersiniz bence.
Evet, travmatik bir durum ama hayatınızı çökertmesine müsade etmek sizin hatanız.
Onlar anne babanız ve doğruylarıyla yanlışlarıyla bir hayat yaşıyorlar.
Alan razı, satan razı ise kimseye söz düşmez.
Ama kalkıp da onların bu durumundan dolayı ben eğitim alamadım, meslek sahibi olamadım vs derseniz, en ağır eleştiriyi hakedersiniz.
Çünkü tek yapmanız gereken, kendi hayatınızı sağlam temellerle kurmak.

Maddi durumumuz olmasaydı bende okusaydım. Benim durumumu anlayabilmeniz icin yaşamanız gerek. Ben zaten orada hic bisey icin geç değil diye belirtmişim farkındamısınız? Ben hic bir seyi bahene etmedim olanı söyledim olay budur bende bu yüzden temelim zayıf dedim. Bu yorumu hakedecek kötü bir cümle yazmadım. Sağolun.

madem bu iğrençliği yapıyorsunuz mübarek çoluk çocuğa belli etmeyin!!!
yaşınız kaç konu sahibi Allah yardımcınız olsun
birde nasıl anladınız bu olayları

madem bu iğrençliği yapıyorsunuz mübarek çoluk çocuğa belli etmeyin!!!
yaşınız kaç konu sahibi Allah yardımcınız olsun
birde nasıl anladınız bu olayları
21 yasındayım 10-11 yasımdan beri bu durumun icindeyim.
Yukarıda bana ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN YORUMUNU YAPAN O BAYAN YÜZÜNDEN KONUMUN KAPATILMASINI NE ARA BU KADAR VİCDANSIZ OLDUK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Ne diyeyim Allah kimseye yaşatmasın. Yorum yapan habınımın genişliğindende Rabbim banada bi nebze versin onada biraz vicdan diliyorum. Yaptıgı yorumda belki bir sey yoktu ama benim canımı fazla yaktı. En ağır eleştiriyi ben hakediyorsam eyvallah ama o yorumu haketmiyorsamda o yorum yapan hanımı Allaha havale ediyorum. Ltfen konum kapatılsın . Mune

işaretlediğim yer gerçekte çok talihsiz olmuş
diğer dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama
zaten şuan üzgün bir insana böyle bir cümle kurmamalısınız
insan şu hayatta en çok anne babasına güvenir çünkü
biraz dikkat!

Çok zor bi durum peki yıllardır böyle sürüyor babanızda annenizin aldattıgını biliyormu.neden ayrılmayı düşünmüyorlar.psikolojin bozulmuş haklısın ama keşke bi iş falan bulabilsen o evden ayrılsan

çok uzun zamandır bilgi sahibi olduğun bu gerçeğin seni hergecen gün daha mutsuz hale dönüştürmesi kaçınılmaz.yaşamak zorunda olduğun konu kolay bir konu değil.gerçekten yaşamadan hissedilmeyecek duygular var hayatta.bu da onlardan biri.bu pozisyonda kendine en büyük yardımı yapacak olan sensin canım.eğer içindeki girdaptan kurtulmak istiyorsan adapte olma gücünü çoğaltmaya çalışmalısın. Eğitimini aksatma. aile içinde güvenip paylaşımda bulunacağın biri yükünü hafifletecektir. bu teyzen halan olabilir. içinde birikrse seni çok yaralar.duygularının dışa çıkması lazım.

bu arada çoğumuz burada derdimizi paylaşıyoruz.yaşam kriterlerimize değerlerimize uymayan hataları yapan yakınlara sahip insanların dertlerini okuyoruz. annemiz babamız kardeşimiz ablamız abimiz vb... bizler yakınları olarak onlarla ilgili olumsuz konuşmayı kendimize hak görürüz...fakat bir başkası bir yabancı bir derttaş onlar hakkında aynı cümleyi kullansa inciniriz.bu böyledir. ben kızarım ama başkası kızmasın duygusu.cümlelerimize kelimelerimize daha özen gösterirsek burada bulunma amacımızı tam yerine getirmiş oluruz dye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…