Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Buda benim köşe koltuğum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
sonunda evlendiiiiiim 2 haftalık evliyim, buda o köşe koltuğumun evimizdeki resmi... mor saksıda aldım, henüz o büyük yapraklı çiçeğimin saksını değiştirmedim ama en yakın zmanda değiştireceğim.. nasıl kızlar?

$otur1.webp $otur4.webp $otur2.webp $otur5.webp

Son düzenleme:
öncelıkle sana ömur boyu mutluluklar dılerım kose takımına bayıldım bende gecen sene oturma odamı yenılerken kose mı yoksa klasık ıkı adet kanepe tarzı koltuk mu alsam dıye cok dusundum ve sonunda ıkı kanepe trazı koltuk almıstım ama senın bu kosenı o zaman gorseydım kesın bende bu tarz alırdım gule gule guzel gunlerde kullanın

öncelıkle sana ömur boyu mutluluklar dılerım kose takımına bayıldım bende gecen sene oturma odamı yenılerken kose mı yoksa klasık ıkı adet kanepe tarzı koltuk mu alsam dıye cok dusundum ve sonunda ıkı kanepe trazı koltuk almıstım ama senın bu kosenı o zaman gorseydım kesın bende bu tarz alırdım gule gule guzel gunlerde kullanın

teşekküer ederim.. bende klasik 90 derece dönen köşeleri sevmiyordum ama bu koltuğu görünce eşimde bende çok beğendik.. oturma odamız çok küçük, bide fotolarda karanlık çıkmış aslında, tv ünitesinin çekmeceleride koltukla aynı mor tonunda belli olmamış. biz çok seviyoruz bu odamızı..

evinde harika durmus güle güle kullan...:nazar:

çok tşekkür ederim.

cok güzelmiş keşke ist da da alabileceğimiz biryer olsa

cok hos. koltugun modelini cok begendim, tam böyle minik tatli oturma odasina yakisir.

Harika bi dekorasyon olmuş canım çok güzel...:)) Bende köşe takımı alacaklardan biriyim kesinlikle oturma odasında köşe en samimi koltuk tercihi olur..aşkla dolu sağlıklı günlerde kullanın inşallah:69:

Back
X