- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
canım çok şirin bi ev huzurlu olduktan sonra çulda otursa mutlu olur insan, ama evde huzur yoksa milyarlık mobilyalar ne işe yarar...hayırlı olsun canım...ama bana kızma nolur söylemeden geçemeyecem, ben koltuklarını pek sevmedim..
yani oturma kısımlarındaki çıkıntı hoş durmuyor, kılıf kaplaması da sanki kırışmış gibi nedense...
rengi de soluk gibi görünüyor...bide o ayrı koyduğun tekli parça orda emanet gibi durmuş...bence normal l şekliyle kullansan daha iyi olur...
keşke daha zarif bişey alsaydın, odayı baya kaplamış...
önemli olan senin beğenmen tabi güle güle kullan canım...
canım onun yanında normalde sehbası oluyor...sorma yaaa işte öyle bi anda almış bulunduk bi çare bulucaz artık..Anlamadım niye kırıştı...canım salonum küçük bi çare bulamadım kafayı yicem o yüzden..
canım çok takarsan stres olursun aynen benim gibi :)
benim evde okadar küçük ki, kibrit kutusundan hallice :)
3 tane odası var ama odalar maşallah çocuk odası gibi minnak minnak :)
salon diye döşediğim odada inan misafir geldiğinde çay servisi yapamıyorum, sağa sola çarpıp çayları dökecem diye :) mutfak desen minicik,
oturma odamda önceden maksi takım vardı, mecbur onları birine sattım ve iki tane üçlü kanepe aldımhatta kanepeleri kolları olmayanlardan aldım yerden tasarruf işte :) bir cm lik yer bile önemli oldu valla benim için :)
idareten kullanıyorum bakalım, köşe koltuk sevmiyorum ben çok kullanışsız geliyor...
neyse üzülme canım almışsın artık iade edemeyeceğine göre mecbur kullanacaksın...
mutfak masan yuvarlak pek kullanışlı olmaz canım o dediğin diktörtgenmiydi onu kullan bence benimkide dikdörtgen memnunum ben...daha düzgün duruyor sandalyeler faln yakışıyor çevresine...
salona fazla takma kafanı, ufak evet ama şık üzülme...
kaynana yanında oturmaktan bin kat iyidir dimi canım? :)
şükret boşver takma gerisini...bacaklarını uzat eşinle bi çay demle için ohh mis :) ev küçükmüş salon darmış yok koltuklar hantalmış kime ne :)
keyfime bakarım de valla :)
Ay canım güldürdün beni yaaa :)) Aynen bende küçücük evde bi gün yuvarlanıcam :)) Benim mutfağım açık tam kapının girişinde msa öyle bi ev yapmşlarki :) O yüzden yuvarlakmı güzel duruyo karemi bilememiştim aldım öyle..He valla huzurum var çok şükür yayla gibi evim olsa ne olcak..Atmı koşturcam :)
Eviniz çok şirin
Dikdörtgen masa daha cok yakısmıs..Rabbim huzur ile oturmak nasip etsin
kadının birine demişler ki, (ayşe olsun ismi)
AYY AYŞEEE, KOCAN DA PEK ÇİRKİNMİŞ, NE DEMEYE VARDIN SEN BU ADAMA demişler...oda demiş ki
AMAAANN OLSUN, BABAMIN EVİNDE ODA YOKTU
durum bu yani canım..huzurun olsun eşinle boşver büyükmüş küçükmüş genişmiş darmış...:)
takma bunları şükret allaha, otur keyfine bak...
Küçük olsun senin olsun..
Mutlulukla,huzurla otur..
Temizliğin de çabuk biter
güle güle otur canım azıcık aşım ağrısız başım de gayet de şirinmiş daha ilerde daha iyileri de olur eşyayı d acok takma zaten önce ev al sonra eşya zamanla alınır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?