Buda benim Pazarım....

byzrn

Rabbin için sabret.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
1.162
887
248
31
Merhabalarr bayanlar : )

Bende size eviminn kapılarını açtım Henüz 6 aylık evliyim ev hediyesi çok geldi ve bi çoğunuda kullanmıyorum ... Fiyat Konusunda daha karar veremedim size hangi fiyat uygunsa o fiyata Anlaşırız

Bunu evlenmeden önce aldım fakat hiç kullanmadım el gücüyle çalışan sebze yada meyveleri küçük parçalara bölen alet.(Adını bilmiyorum mağlesef)
2 Ayrı kesme aparatı var...

Misafir takımım çorbalık bunuda hiç kullanmadım eğer misafir takımınıza uyuyorsa yada sizde yoksa düşünmenizi tavsiye ederim Çünki gerçekten Çok şık Duruyor....Benim yerim yok mağlesef satmak zorundayım....

Misafirlerden gelen hediyelerden biri...Kutusuyla veriyorum...

Misafirlerden gelen BÜYÜK BOY borcam...

Misafirlerden gelen çok şık Salata Tabağı

Hiç kullanmadığım yağdanlık...

Yine çok Şık çeyizime koydum fakat 1 2 kez kullanıp kaldırmıştım...İçine genelde meyve koyduğun zaman güzel duruyor.... Ayrıca Çok büyük ve yerim olmadığı için satıyorum..

Bu da kahvaltı takımımdan bir parça...İçine zeytin peynir vs. kahvaltılık koymak için , yanındada tuzluk takımı veriyorum...

Son düzenleme:
Misafirlerden gelen 2 kişilik pike takımı daha ambalajını bile açmadım...Hiç kullanılmadı ....

Çeyizim için Almıştım Öyle duruyor Yerim yok Ve satıyorum.2bölmesi var resim koymak için...

Yine satmakta kıyamadığım fakat yerim olmadığı için satmak zorunda kaldığım hiç kullanmadığım misafir takımımdan bir parça....Çok Şık
Düğünümden kaldı... Yer kaplıyor oyüzden satıyorum

Yine Ve yine Misafirlerden gelen Hediye (SAAT) rengi çok Hoş... Fakat saatim var ve bunu fazlalık olarak görüyorum...İhtiyacı olan buyursun

Ve sizin için çeyizimi açtım kızlar...Yeni evlenen gelin adayları...Eksiklerinizi giderin bu fiyata bulamazsınız siz fiyat belirleyin...El Emeği VE Göz Nurudur

El yapımı Kasnak Modelim...
Yıldız modelinde , boyutu orta sehpayı kaplıcak kadardır...
Beğenen Kaçırmasınnnnn

Güzel şeyler var .eviboşaltmaya çalışmasm hemen alırdım. İyi satışlar cnm.

Ne güzel ürünlerin var canım maşallah sana :) Hayırlı satışların olsun

Hayırlı satışlar bol kazançlar canım benim :)

Ilk resimdekinin fyti nedir aparatlari da olan sanirim maydonz fln da dgruyor birde istanbuldamisinz

Ilk resimdekinin fyti nedir aparatlari da olan sanirim maydonz fln da dgruyor birde istanbuldamisinz
Yalovada yaşıyorum 10 tl .. Hiç kullanmadım.. İçinde 2 ayrı aparatı var yarın aparatlarınıda çeker atarım isterseniz.

ilk resimdeki ürün tupperwer ürünü 120 tl ye ben aldım cacık yaparken soğan doğrarken kesinlikle sulandırmaz mütiş bişi hamur karıştırma aparatı da var bence kaçırmayın ben kullanıyorum iyi satışlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…