- 5 Haziran 2014
- 178
- 389
- 103
- Konu Sahibi Masummasum123
-
Evet tabiki :) daha hic bisey yapmadim sadece kurulmus hali bu :)Ben begendimm:)
Gule gule kullanin
Tabu aksesuar kullanicaksiniz dimi?
güzel gözüküyo cnm iyi günlerde kullan, sadece üst dolaplar alçak kalmış bana göre ben olsam en üste kadar yaptırırdımEki Görüntüle 1460601 Eki Görüntüle 1460603
Mutfagim daha yenı kuruldu daha tam bitmedi ama eklemek istedim o yuzden daha boş
Tsk ederim canim.. yok ya boyum yetmezdi ozaman böyle daha rahat :))güzel gözüküyo cnm iyi günlerde kullan, sadece üst dolaplar alçak kalmış bana göre ben olsam en üste kadar yaptırırdım
rahatlık konusunda haklısın cnm da dolap ihtiyacı sürekli artan bişey ama tabi senin seçimin :)Tsk ederim canim.. yok ya boyum yetmezdi ozaman böyle daha rahat :))
Diger tarafa büyük bi kiler dolap yaptirdim canim yoksa kadinlara hic yer yetmez bilmezmiyim :)rahatlık konusunda haklısın cnm da dolap ihtiyacı sürekli artan bişey ama tabi senin seçimin :)
Eki Görüntüle 1460601 Eki Görüntüle 1460603
Mutfagim daha yenı kuruldu daha tam bitmedi ama eklemek istedim o yuzden daha boş
o halde sorun yokDiger tarafa büyük bi kiler dolap yaptirdim canim yoksa kadinlara hic yer yetmez bilmezmiyim :)
Cok tsk ederim :)çok şık çok güzel maşallah
Merhaba eymenpinar,
Mutfak çok tarz ve değişik. İnşaallah kullanışı da güzel pratik olur
Ufak bir hatırlatma: beyaz dolapları çamaşır suyu (klorak/ozon) katkılı temizleyici kullanarak temizlememeye
çalışın. Mutfakta oluşan sıcaklıkla
dolaplarda zamanla sarartma yapıyor.
Eveto halde sorun yok
Bu arada dolaplar resimde okadar alcak duruyo bugun gittim tekrar baktim okadar alcak degiller dolaplarin hepsi ayni boyo halde sorun yok
Evet olabilirdi siyah :) cok tsk ederimmmmo dolaplara siyah eskitme kulp ne güzel olurdu :) güle güle kullanın :)
mutfağınızı döşeyince de muhakkak resim bekleriz :)Evet olabilirdi siyah :) cok tsk ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?