- 5 Haziran 2014
- 178
- 389
- 103
- Konu Sahibi Masummasum123
-
güzel gözüküyo cnm iyi günlerde kullan, sadece üst dolaplar alçak kalmış bana göre ben olsam en üste kadar yaptırırdım
çok güzel olmuş güle güle kullanın ..ankastre ocağımı bende böyle düz cam istiyorum ..kullanmaya başladınız mı ? temizliği kullanışı nasıl acaba ? bide markasını öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 1460601 Eki Görüntüle 1460603
Mutfagim daha yenı kuruldu daha tam bitmedi ama eklemek istedim o yuzden daha boş
Tsk ederim canim.. daha iyisi senin olsun insallah :)Ayy tam istediğim gibi....
Güle güle kullan cnaım
Bugun kullanmaya basladim canim cok guzel temizligide cok iyi islak bezle sil ardindan kurula tamamdir :) markasi bosch canimçok güzel olmuş güle güle kullanın ..ankastre ocağımı bende böyle düz cam istiyorum ..kullanmaya başladınız mı ? temizliği kullanışı nasıl acaba ? bide markasını öğrenebilir miyim?
o zaman darısı benim başımaaBugun kullanmaya basladim canim cok guzel temizligide cok iyi islak bezle sil ardindan kurula tamamdir :) markasi bosch canim
Cok tsk ederim :)) bende cok memnunum ..Supperr.bayildim.tezgah cok hos ozellikle.gule gule kullanin.mis gibi leziz yemekler yapin mutfaginizda
Merhaba tsk ederim..merhaba ,
mutfagınız cok hos gule gule kullanın
malıyetı ne kdr acaba ?
tatlım baştan resimlerini çevir öyle yükleBiri yardim edebilirmi lutfen resimler neden ters yukleniyor ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?