buda benim yeni mutfagim eksikleri ile :)

Tsk ederim kizlar... mutfagim komple bitsin resmini cekip koyacagim insallah :)

güzel gözüküyo cnm iyi günlerde kullan, sadece üst dolaplar alçak kalmış bana göre ben olsam en üste kadar yaptırırdım

Benim dolaplarımın da üstü kısa, kiracı olduğum için çok da takılmıyorum üstüne daha az kullandığım malzemeleri koyuyorum artık yapacak bir şey yok , lakin bence de en azından yatay da olsa büyük kapaklar olsa daha fazla depolama alanı elde edilebilirmiş gibime geldi. Güle güle oturun ben beğendim mutfağı , yalnızca dolap kapaklarınızın kulpları acaba daha farklı olabilir miydi diye düşündüm , ben gizli kulpları çok beğeniyorum şu sıralar o nedendendir belki de

http://www.sinemdecan.com/wp-content/gallery/sari-mutfak/sari-mutfak-2.jpg

http://img.webme.com/pic/3/369artwork/mutfak1ps.jpg

bence çok hoş tezgah ve fayans bokumunun dümdüz olmasını cok sevdım.yani simsiyah olmasını mutfağın boyunu kesmiyor diyeyim:)

beğendim güzel günlerde kullanın alın kısmının düz olması da çok hoş olmuş...tezgah ve alın corian galiba...ve ben de tavana kadar dolap sevmiyorum üstüme üstüme geliyor sanki....bu da benim mutfağım 7 aydır çok severek kullanıyorum...yapıldığı zamanki hali....bi de kapaklarda hangi malzemeyi kullandınız???

Cok tsk ederim kizlar yorumlariniz icin... begendiginize sevindim... üst dolaplar foto yandan cekildigi icin biraz tuhaf cikmis karşıdan cekip bu resim atarim size sonra.
Kapaklarda hangi malzeme kullandigimi sormus bi arkadas almancasi hochglanz ama Türkçesini bilmiorum :) bunu ogrenmej istedin sanirim? Yani kapaklar mat degil parlak.. ve sizin mutfaginizda çok hos gule gule kullanin...
Depolama yerim bol var çünkü karsi tarafa kocaman bi kiler dolap yaptirdim aynı malzemelerden...

Bugun kullanmaya basladim canim cok guzel temizligide cok iyi islak bezle sil ardindan kurula tamamdir :) markasi bosch canim

........... yeni resimleri yuklicem arkadaslar ama resimler ters yukleniyo neden acaba ???

Eklentiler

• 20150425_124834.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 879
  • 20150425_124828.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 850
  • 20150425_124527.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 861
  • 20150425_124503.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 886
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…