Buda benim yuvam :))

Canım eşyaların hepsi ayrı ayrı çok güzel ama aralarında uyumsuzluk olmuş biraz. Belki kullandığın aksesuarları biraz azaltırsan daha hoş olabilir. Benim ilk dikkatimi çeken tepedeki kuğu, meyve sepeti ve mumlar. Senin yerinde olsam acil kurtulurdum onlardan. Ama tabi önemli olan senin zevkin ve huzurun. Güle güle otur. Ağzının tadı hiç bozulmasın.

canım benim fikirlerin için tşk ederim yalnız evimdeki bütün aksesuarların ayrı ayrı manevi değerleri var o yüzden hiç birinden vazgeçemiyorum :)

yorumun için teşekkür ederim :)

Güle güle oturun hepsi çok hoş. Allah agzinizin tadını bozmasin insallah...

sanki fazla karışık gibi zevkini eleştirmiyorum ama en azından süsleri biraz sadeleştirebilirsin zaten halın renkli ve desenli koltuk minderleri desenli mobilyaların göz alıcı yaldızlı bunlar kalabalık gösteriyo zaten mesela vitrinin üstündeki süsleri kaldırmalısın vitrini boğmuş konsolun üzerini de sadeleştirmelisin ve kesinlikle masanın üstünü boşaltmalısın onlar hiç olmamış orta sehpa da uzun çiçek olmamış naçizane fikrim güle güle otur canım

bir yukardaki yorumu yapan tutkulu isimli arkadaşa katılıyorum.söylemek istediklerimi yazmış.bunlara ek olarak şunları söylemek isterim naçizane..
- altın rengi çerçeveli mobilyalara gümüş renkleri olan aksesuarlar hiç uymamış arkadaşım.konsol üstündeki aksesuarlarınızın renkleri arasında gümüşler var.altınla gümüş yanyana hiç getirilmeyecek olan iki renktir..
-örtülerinizide altın rengi seçerek mobilyalarınızı pasifize etmişsiniz.önceliği aksesuarlarlara mı mobilyalaramı vermek istediğinizi düşünerek tekrar bir düzenleme getirin.
-tarz olarak avangart mobilya seviyorsunuz anlaşılan,ama bu mobilya türü bu kadar çok detaya gerek duymayacak kadar ağırdır zaten.onu bunca detaya boğmaya gerek yoktur..
-ve bende diğer yorumcular gibi halıya değineceğim son olarak..bu halı spor tarzda bir moblya ile oturma odasında kullanılar.yemek odası halısı olmadığı gibi bu mobilya tarzının uzaktan yakından alakası olmayan bir halı seçerek detayları zaten fazla olan odanıza extra bir detay daha ekleyerek göz ve zihin yoran bir hale getirmişsiniz.koltuklar zaten desenliymiş keşke halıyı bari düz beyaz yada krem alsaymışsınız...
güzel günlerde oturmanız dileğiyle....

arkadaşlar ben mobilya konusunda baya bir talihsizlik yaşadım aslında aldığımız mobilyalar yemek odası yatak odası vs. sade beyazdı koltuk takımı toz pembe ve gayet sadeydi herşeyi ona göre ayarladım evimizi düzmeye bir gün kala mobilyacı kaçtı bizim mobilyalarda iptal oldu tabi bir günde alel acele seçmek zorunda kaldım ve muhtemelen önceden alınmış eşyalarla arasında bir takım uyuşmazlıklar oldu :)

Tam diyecektim ki ,alelacele mi aldınız eşyaları ,hiçbiri birbirine uymuyor diye,açıklama yapmışsınız mobilyacı kaçtı diye,bişey diyemiyorum ,karmaşa tamamen.halı ve aksesuarları kaldırın daha uyacaktır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…