- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
kırılmadım canım yorumun için sağol :)Hımm... çok büyük şanssızlık olmuş .
Kırılmadınız yorumuma inşallah.
Daha önceki seçimleriniz anlatımınızla daha hoş gibi .
Zamanla düzeltirsiniz uygun bir şekilde mutluluklar.
Kırılmayın ama halı ile odada ki oturma grubunun hiç alakası yok
gümüşlük takımını keşke tamamiyle beyaz olarak tercih etseydin ama artık olan olmuş güle güle eskit
teşekkür ederim canımHuzurla otur canım çok şık evin.
güzel yorumun için teşekkür ediorum canım dediğin gibi onun heyecanı bir başkaSelamlarr önce huzurla muhabbetle oturun evinizde yeni eşya bi farklı olur herzaman yeni ev düzüldüğü için uyumuna önce bakılmazz çünkü heyacan vardırr mutluluk vardır. kendi evinin eşyalarını düzmek vardırr. sonra oturunca herşey KENDİN başlarsın aaa.. o uymamış ..aaa bu uymamış demeye ve başlarsın düzeltmeye ...yeni eşya her zaman AŞK TIR HUZURDUR YÜREĞİNİN ÇOSKUSUDURR ŞAŞKINLIKTIRR.. mutluluklar diliyorum canım sanaa ağız tadıyla bir ömür diliyorumm
sana katılıyorum canım inan arada sevgi ve saygı olmadıktan sonra oturduğun evin kullandığın eşyaların hiç bir önemi yok ama saygı ve sevgi oldugu sürece yediğin kuru ekmeğin tadı bile bir başka bunlar evliliğin en basit yanları aslında eşya huzur mutluluk getirmiyor :)mobilyacının son anda kaçması büyük talihsizlik olmuş ama önemli olan eşinizle uyumunuz aşkınız eşya huzur getirmiyor sadece görüntü allah ağız tatlılığı huzur versin mutlulukla oturun inşallah
aynen öylee canım benim sağolasınOnemli olan sevgi huzur dolu bir yuva canim
Gule gule oturun
ilk sayfada evimin salonu :)
[/QUOTE.
Canım çok sırinmis evin,güle güle otur :)
güzel yorumun için teşekkür ederim canımaçık renk oluşu tezatlıkları kapatmış ,pırıl pırıl tertemiz huzur ve sağlıkla oturun inşallah
teşekkür ederim canımgüle güle kullan cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?