canım güle güle kullan
baştaki tek renk olan uyku setlerin hoşuma gitti bayağı:))
benim de başlamam lazım şu çeyiz işlerine ya
mrb kızlar bnde nısanlıyım dugunum seneye 8 ay war yanı ceyz duzmeye basladım ama yatk ortulerı pıyasada cok pahallı ınternetten bı alıswers sıtesnde buldm yatk ortusu begndım am ck karrsız kaldm alıp almamakta szce napıım pıyasada 500 600ken nette 230 lıra kupurlu yatak ortusu alcm
İyi günlerde kullan inşallah,3. resimdekinin markası ne acaba çok hoşuma gitti
sayılı sade ve şık çeyizlerden tatlım çok beğendm sahsen, güle güle kullan
daha çok var da onları nette bulamadım tatlımonlar days in colours diğer desenliler ilk aldıklarım.ilk alınanlar sonradan beğenilmiyor maalesef ..senin nişan falan warmı:)
nişan falan yok şimdilik yani açıkcası ailem karşı tarafı araştırıp ona göre bir şeyler olacak bakalım
yani her an her şey olabilir
annem de hemen almayalım sonraya doğru modası geçer diyor ya
yani alınırsa zamanında alınır diyor bakalım ne olacak.hayırlısı:)
herşey harika ve düşünülmeyen kalmamış gibi, zevkine sağlık tatlım, güle güle kullan aldıklarını ağız tadıyla ömür boyu...
annen bence doğru soyluyor.ben 3 yıl önce aldıklarımın hiçbirini beğenmiyorum.bak 2. yemek takımını aldım çünkü ben diğerini aldığım zaman karacanın kareleri falan yoktu.ama tencere yorgan tarzı şeyleri alabilirsin.ama nevresim porselen takım gibi şeylerin modası geçebiliyor.yada yenisi çıkınca aklın ona gidiyor.böle ola ola 23 tane nevresim takımım olmuş:)hala alasım war:)
bencede sinmeli cnm çok hoşlarsaol canım.çok zorlandım amaa halaa borç içindeyim bitmekbilmiyor ne yazıkki...haziranda düğünüm warrrr ama eksik çokkk yetişmiyorrrr..
beğendiğine sevindim içime sinsin bari:)
Güle güle kullan canım bazı ürünlerimiz aynıymış.
evett dün gece bakmıştım bende seninkine zevklerimiz çok benziyor:)hatta 1 2 fotoğrafına alıntı yapmış olabilirim hepsi google da çıkmıyor canım:)sende güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?