canım güle güle kullan çeyizlerini,bir de nişanlın askerdeymiş benim nişanlımda askerde,inş.tez vakitte sağ salim kavuşuruz askerlerimize
canım renkli olan takımın hangi marka yuvarlak renkli 2 yada 3. sayfadakiler
hepside çok hoş cnm çok beğendm gulerek kullan inş
dayanamadım pc yi açtım hepsi çok güzeller tatlımm ilk sayfadaki 3lü reçellligi çok begendim markası ne onun tepsini de gördüm aynı =) ayrıca kaya ile maya nında tepsisinden almalısın
kıyamam sana ben:)konu çeyiz olunca akan sular duruyordimi:))uyku falan yok yani..sadece heyecan.reçellik bernardo yada esse canım ikisindede war..bu akşam gördüm hatta..15 tl şu an indirimde hemde:)bugun resmen elimden bıraktım tepsiyialmalıydım onu içimde kaldı...
çok kaliteli güzel duruyo pembe nevresim takımını bende çok begendim hatta bulursam aynısından alıcam dedigin gibi konu çeyizse herşey duruyo
bulursun canım days in colours satan mağazalardan :)yoksa siparişwerirsin getiriyorlar ama diğer nevresimlere göre pahallı baya..300 veya 250 liydı sanırım ama 2 yıl baktım baktım wazgeçtim sonra kıydım paraya:)içimde kalıcaktı yoksaa..ilk çeyizler serildiğinde onu sericem saten falan almıycam..bi kere kullanmak için o kadar paraya yazık
kesinlikle dogru düşünüyosun cnm bende polodan aldım bi kaç tane nevresim battaniyemide ordan aldım ama bu tam benim tarzımda çeyiz olunca parayada hemen kıyabiliyorumumarım bulurum yrn çıkıcam baakarım
saol canım benim aminn..kıbrısta bnmki bide yanınada gidemiyorum kısa dönem olduğu için izinde kullandırmıyorlar orda...nağıcaz boyle zormuş beklemek.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?