M minaregolgesidavultozu Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2013 17 0 6 Antalya 26 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sahtesari #61 bu msj aslında "sahtesari" isimli kullanıcıya göndermeye çalışıyordum ama 50 msj göndermeden olmuyormuş... sayın sahtesari; çeyizinizdeki zenci müzisyen biblosunu nereden aldığınızı soracaktım...benim için çok önemli... satmayı düşünüyorsanız o da olur:))) LÜTFEN....
bu msj aslında "sahtesari" isimli kullanıcıya göndermeye çalışıyordum ama 50 msj göndermeden olmuyormuş... sayın sahtesari; çeyizinizdeki zenci müzisyen biblosunu nereden aldığınızı soracaktım...benim için çok önemli... satmayı düşünüyorsanız o da olur:))) LÜTFEN....
M minaregolgesidavultozu Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2013 17 0 6 Antalya 26 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sahtesari #62 MeLeZGuZeL .!.: Arkadaşım konu sahibi çevrimdışı, gelince görecek 200 defa göndermenin mantığı nedir? Genişletmek için tıkla... özür dilerişm...amacım bu...inşallah cevap yazar...tekrar özür dilerim...
MeLeZGuZeL .!.: Arkadaşım konu sahibi çevrimdışı, gelince görecek 200 defa göndermenin mantığı nedir? Genişletmek için tıkla... özür dilerişm...amacım bu...inşallah cevap yazar...tekrar özür dilerim...
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sahtesari #63 Güle güle kullan canım çok güzelmiş hepsi çok zevkli.