Gurbetci olmasiyla alakasi olabilir haklisinfazla üstüne gtmeyin banka hespalarınında fotosunu cekip gönderecek canım ya hava atacak kimse yok cevresinde sanırım gurbetçi ya :))))))
hep birlikte foto foto fot desek koyarmı acep ayy bu ne cahilik yarrabimben arabayı merak ettim yav yok mu bir fotoğraf cidden
Sende bizımla değilsin ban geliyor banÜzerime farz oldu artık @HanimKelesimiGetir ,@GangstaWalk lütfen değerli yorumlarınızı bekliyoruz
Uyuyan Adamdan Nefret bizimlesııın:)
Hayır,inanmazsak konu sahibi yanlış anlaşıldığına kanaat getirir ise sayet,fotolu konu açar : ((hep birlikte foto foto fot desek koyarmı acep ayy bu ne cahilik yarrabim
etrafında kimsede yok hava atacak herkesde var o arabadan eminim burdada var canım ya ille yurt dışında yaşamak gerekmiyo krediyle felan herşeye sahip olabiliyosunGurbetci olmasiyla alakasi olabilir haklisin
inşşalah bekliyoruruz bileziklerde kolunda keşeke toptan acaydıda catlayaydık ya bende dayamıycam kocişim bana aldığı pondiflerimle resim çekip koyucam vallaHayır,inanmazsak konu sahibi yanlış anlaşıldığına kanaat getirir ise sayet,fotolu konu açar : ((
benim durum daha vahim arkadaş adam bana pondif aldı nasıl sevindiysem artıkın benimde foto yükeleyesim geldi kendimi kraliçe gibi hissetim konu uydurmaya çalışıyodum resimleri koymak içinSende bizımla değilsin ban geliyor ban
Neysem konu sahibi kocam bana araba alsa napardım bilemiyorum bak ne kadar fakirsem hayal bile kuramıyorumen fazla kuzu kestane alıp süpriz yapıyor çok seviyorum diyo vizyona bak bizde ki
Buda bi ağlama amanın buda bi yalan versiyonu mu?
Ama benim suçum mu yaaaSende bizımla değilsin ban geliyor ban
Neysem konu sahibi kocam bana araba alsa napardım bilemiyorum bak ne kadar fakirsem hayal bile kuramıyorumen fazla kuzu kestane alıp süpriz yapıyor çok seviyorum diyo vizyona bak bizde ki
Buda bi ağlama amanın buda bi yalan versiyonu mu?
Durdugun hata,koy çatlasın konu sahibi sanmasin bizim kocalarimiz bize jest yapmıyor,benimkinin bana aldığı botlardan bahsetmeyeyim bile.inşşalah bekliyoruruz bileziklerde kolunda keşeke toptan acaydıda catlayaydık ya bende dayamıycam kocişim bana aldığı pondiflerimle resim çekip koyucam valla
22Şimdi farkettim konu sahibini... 24 bilezikli arkadaşımızmış...
eltin ne dedi bu araba işine.. yoksa gerçek fiyatı ondan mı öğrendin... bir de araba fotosu gelecek gibi bakalım. Koydum kahve mi bekliyorum
Hayir yani iyi yalan soyleyebiliyo iki gun sora baska bisey yapsa ondanda haberim olmiycakmis yaniSizin için bir hediye vermeye çalıştıysa bırakın bilmiyor gibi yapın. Muhakkak vardır onun bir planı, ortalığı ayağa kaldırmaya da yer arıyorsunuz herhalde
Konu başlığı: bana ayı almış ne demek istiyor?benim durum daha vahim arkadaş adam bana pondif aldı nasıl sevindiysem artıkın benimde foto yükeleyesim geldi kendimi kraliçe gibi hissetim konu uydurmaya çalışıyodum resimleri koymak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?