Buda bi yalan

Ödeyebileceği bir miktarsa size hediye almak istemiş. Siz tepki verirsiniz diye de söylememiş. Ben olsam saol aşkım der arabamın keyfini sürerim... bunu da dert etmem

Son düzenleme:
evet bu da bir yalan. ne gerek var yalan söylemesine. alınan alınmış zaten gerçek fiyatı söylese ne olacaktı ki?

Şimdi farkettim konu sahibini... 24 bilezikli arkadaşımızmış...
eltin ne dedi bu araba işine.. yoksa gerçek fiyatı ondan mı öğrendin... bir de araba fotosu gelecek gibi bakalım. Koydum kahve mi bekliyorum

benim durum daha vahim arkadaş adam bana pondif aldı nasıl sevindiysem artıkın benimde foto yükeleyesim geldi kendimi kraliçe gibi hissetim konu uydurmaya çalışıyodum resimleri koymak için

Ama benim suçum mu yaaa
Adam kestane getiriyor,ben havalara zıplıyorum,ne kadaan ufakçıyız,pöh

inşşalah bekliyoruruz bileziklerde kolunda keşeke toptan acaydıda catlayaydık ya bende dayamıycam kocişim bana aldığı pondiflerimle resim çekip koyucam valla
Durdugun hata,koy çatlasın konu sahibi sanmasin bizim kocalarimiz bize jest yapmıyor,benimkinin bana aldığı botlardan bahsetmeyeyim bile.

Tesadüfen öğrenmeniz çok uyanık olmadıgınız,evin gelirinden giderinden haberinizin olmadıgı anlamına gelir.O yüzden üzümünü yiyin,bağını sormayın bence,kafa yormamanız en güzeli bu.

Sizin için bir hediye vermeye çalıştıysa bırakın bilmiyor gibi yapın. Muhakkak vardır onun bir planı, ortalığı ayağa kaldırmaya da yer arıyorsunuz herhalde
Hayir yani iyi yalan soyleyebiliyo iki gun sora baska bisey yapsa ondanda haberim olmiycakmis yani

benim durum daha vahim arkadaş adam bana pondif aldı nasıl sevindiysem artıkın benimde foto yükeleyesim geldi kendimi kraliçe gibi hissetim konu uydurmaya çalışıyodum resimleri koymak için
Konu başlığı: bana ayı almış ne demek istiyor?
Konu: bu kış ayaklarımın üşümesinden şikayetçiydim. Kocam gidip 60 lira verip bana ayılı panduf almış. Tamam daha ucuzları var ama gidip hem o kadar para verip hem de ayı şeklinde olmaları beni çok üzdü.. siz olsanız ne düşünürdünüz arkadaşlar... çok talep gelirse foto paylaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…