Pikiii madem 22 bilezik anlaştıkGözüme mi inanayım konu sahibine mi
İş yeri kendine mi ait ?Kendi hesabimizdan gitmiyo gidemez zaten imkansiz is yerinin kartindan odeniyo yoksa odendigi dakika gorurum
Araba da 200 milyarcık değilse noliiimPikiii madem 22 bilezik anlaştık
Gurbetle ne alakasi var arkadaslar kafaniz guzelmi? Eltiyle ilgili konu acarim niye elti aciyosun dersiniz araba acarim onceki konuyu katarsiniz?etrafında kimsede yok hava atacak herkesde var o arabadan eminim burdada var canım ya ille yurt dışında yaşamak gerekmiyo krediyle felan herşeye sahip olabiliyosun
Arabayı şirket üzerine alıp vergi muafiyeti almış olabilir.İş yeri kendine mi ait ?
Şayet değilse işyeri kartından şahsi harcama nasıl yapabiliyor ?
Ps:Konuya ciddi yorumumdur
Arkadasi garajci en dusuk fiyata veriyo kendisine zaten ikinci el nekadara olabilir diye tahmin yurutemedim
Kendine ait o yuzden ordanda harcama yapabiliyoİş yeri kendine mi ait ?
Yalancı koca mıTamam en dusuk fiyattir da. 3000-5000 ucuz olur. Yari fiyatina olmasina imkan yok. Hesap kitap bilmemek cok zor sizi her yerde kandirirlar o zaman. Biraz uyanik olmalisiniz. Evde de yalanci koca varsa cok cok daha uyanik olmalisiniz.
Hele sukur biri anladi. Araba dediysek porche ferrari almadik yaniBiz Türkiyede ona galerici diyoruz.
Sen yurtdışında değil misin ? Bizim külüstür aldığımız fiyata lüks araç alınıyo oyüzden dert edicek bişey yok
Ben çok merak ettim marka model a180 bi m... olabilir mi acaba? Çok mu fakir düşündüm... ya da minik bi jip...Araba da 200 milyarcık değilse noliiim
Hep temkinli ilerle!Uyma bize grileşince el salla:)İş yeri kendine mi ait ?
Hiç arkadaşım çekemiyorlar seniGurbetle ne alakasi var arkadaslar kafaniz guzelmi? Eltiyle ilgili konu acarim niye elti aciyosun dersiniz araba acarim onceki konuyu katarsiniz?
Markası ne ?Hele sukur biri anladi. Araba dediysek porche ferrari almadik yani
Hele sukur biri anladi. Araba dediysek porche ferrari almadik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?