Buda bizim dert:) Evli bayanlar bir bakabilir mi?

kralicetaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
937
1.031
33
Hanımlar biraz garip bi soru olucak sanırım farkındayım ama kuzenim için açıyoruz konuyu. Kendisinin bu haziran ayında düğünü var nasipse.
Tamamen borçsuz harçsız evlenicekleri için kuzenim düğünde takılan altınlarla kendisine araba almak istiyor. Fakat bir düğünde ortalama ne kadarlık altın takılır, tahminen elde edilen rakam nedir bir türlü bulamadık:) fikrimiz yok.
Bu sebeple ayıptır sorması, evlendiğinizde size takılmış olan toplam takıların maddi değeri nedir bunu sormak istedik.
Ortalama bir rakam düşünüp ona göre bir araba bakıcak kendisine.
Şimdiden teşekkürler:)

Herkesin çevresi farklıdır.
Çevresindekilerin maddi durumu farklıdır.

Bize 50 bin gelir size 20 bin.

Çok mantıksız değil mi bu soru :)

Çok beklersin az gelir, az beklersin çok gelir.
Altın beklersin para gelir vs derken çok değişken bir durum söz konusu.

Ortalama 25-40 arası araba baksın.
Daha iyi gelirse sıfır araba alır

İki tarafin da genis cevresi var mi? Aileler dugunlere gider miymiş?bunlar onemli
Duzgun bir arabanin fiyati minimum 60 binlerde gezer

Herkesin farklı çıkar canım bazılarının takısıyla ev bile alınabiliyor vall şahit oldum :)
Ama araba kesin alır
Hatta bence 20 25 bin tl lik araba garanti alır

Cnm kişiye göre ve cevreye gore değişir o
Mesela ben hiç taki aldirmadim 35 tane çeyrek 2 bilezik takilmisti nakiti hatırlamıyorum

Arkadaşım yeni evlendi 35.000tl toplanmış takiları

Haklısınız aslında mantıksız olduğunun bizde farkındayız:))) fakat yinede gelen yorumlara istinaden ortalama bi fikrimiz olsun bari dedik. Bizim taraf tamamiyle memur insanlar fakat nişanlısının ailesi ve onların çevresi gelir seviyesi oldukça yüksek insanlardan oluşuyor. Bu sebeple tahmin ettiğimiz ortalama fiyat +10bin gibi bişey yaparızda bari Audi'mi bakıcaz Hyundai'mi ona karar veririz dedik:)))))))))))

İki tarafin da genis cevresi var mi? Aileler dugunlere gider miymiş?bunlar onemli
Duzgun bir arabanin fiyati minimum 60 binlerde gezer

Kız tarafı tamamen memur kesim desek yeridir:) Herkes asker polis ptt çalışanı nüfus müdürlüğü çalışanı filan. Fakat erkek tarafının maddi durumu ve onların çevresinin maddi durumu ortalamanın üzerinde seyrediyor. Çevreleri geniş. Bu sebeple buradan çıkardığımız ortalama fiyat +10bin tl olarak değerlendirmeye alırız durumu dedik :) Bilinçsizlik bizi anket misali sorgulamaya itti anlayacağınız:)

25-35 bin arasında bir araba rahat alır.
Arabayı uzun süre kullanmayacaksa temiz bir ikinci el alsin.
Çok gelirse yine fazla yakmayan ihtiyacını giderecek bir araba alabilir.

Yani simdi kuzen nasıl bir araba istiyor o da önemli :)

Valla açıkcası hayaller paris fakat duruma göre şekillenicek, zaten konuyu açmanın bir amacıda fazla yüksekten uçup sonra üzülmemek:))) Mantık çerçevesinde ilerleyelim dedik:)

Cevrreleri henisse birde kendilerde zamaninda dugunlere gidip iyi yatirim yaptilarsa hasilat 50bini bulur

Valla açıkcası hayaller paris fakat duruma göre şekillenicek, zaten konuyu açmanın bir amacıda fazla yüksekten uçup sonra üzülmemek:))) Mantık çerçevesinde ilerleyelim dedik:)

Audi deyince bir sasirdim da o yüzden
Opel işini görür bence fazla uçmasın

Hayirlisi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…