- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi kralicetaci
-
Bize 50 küçük altın 8 milyar para 4 de kalın burma takılmıştı. Herkezin farklı olur :)Hanımlar biraz garip bi soru olucak sanırım farkındayım ama kuzenim için açıyoruz konuyu. Kendisinin bu haziran ayında düğünü var nasipse.
Tamamen borçsuz harçsız evlenicekleri için kuzenim düğünde takılan altınlarla kendisine araba almak istiyor. Fakat bir düğünde ortalama ne kadarlık altın takılır, tahminen elde edilen rakam nedir bir türlü bulamadık:) fikrimiz yok.
Bu sebeple ayıptır sorması, evlendiğinizde size takılmış olan toplam takıların maddi değeri nedir bunu sormak istedik.
Ortalama bir rakam düşünüp ona göre bir araba bakıcak kendisine.
Şimdiden teşekkürler:)
Benim takı ve paralar toplam 97 bin liram olmuştu ama herkesin farklıdır kendi çevresine göre düşünsünHanımlar biraz garip bi soru olucak sanırım farkındayım ama kuzenim için açıyoruz konuyu. Kendisinin bu haziran ayında düğünü var nasipse.
Tamamen borçsuz harçsız evlenicekleri için kuzenim düğünde takılan altınlarla kendisine araba almak istiyor. Fakat bir düğünde ortalama ne kadarlık altın takılır, tahminen elde edilen rakam nedir bir türlü bulamadık:) fikrimiz yok.
Bu sebeple ayıptır sorması, evlendiğinizde size takılmış olan toplam takıların maddi değeri nedir bunu sormak istedik.
97 bin ne kız nerelisin sen :)))Benim takı ve paralar toplam 97 bin liram olmuştu ama herkesin farklıdır kendi çevresine göre düşünsün
aynen durumum buBuradan anladım ki ben 10.000 görürsem iyidirBenim sülale tırt, sağolsun babam 1. Derece akrabanın düğününe bile gitmez
Benim takı ve paralar toplam 97 bin liram olmuştu ama herkesin farklıdır kendi çevresine göre düşünsün
valla memleketi neresi ise bana da ordan birisini bulsunMemleket nere
Doğudur diye tahmin ediyorum. Aşiret falan olma ihtimalleri yüksekvalla memleketi neresi ise bana da ordan birisini bulsun
valla Antalya'da o paraya 2+1 ev alınır ya :)))Doğudur diye tahmin ediyorum. Aşiret falan olma ihtimalleri yüksek
Aaa seninse begenirim
Ben sifir alacaklarsa diye dediydim
Hanımlar biraz garip bi soru olucak sanırım farkındayım ama kuzenim için açıyoruz konuyu. Kendisinin bu haziran ayında düğünü var nasipse.
Canim bizde mesela 5 sene önce toplam 82.bin toplandi butun hepsi taki para ceyrek.Hanımlar biraz garip bi soru olucak sanırım farkındayım ama kuzenim için açıyoruz konuyu. Kendisinin bu haziran ayında düğünü var nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?