Buda bizim minnak evimiz :)

cok sirin bir ev agiz tadiyla oturun ins evdeki beyaz esyalarin vestel olmasini cok sevdim :)) kombi dolaplar cok kullanisli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annem o kadar emek verdim kullanmiyorsun üzülüyorum diyince dayanamadim yaninda serdim ama suan itibariyle kalkti o danteller kızlar

cok sirin bir ev agiz tadiyla oturun ins evdeki beyaz esyalarin vestel olmasini cok sevdim :)) kombi dolaplar cok kullanisli

Evet vestel cok kullanışlı gerçekten canım servisindende cok memnunuz :)

Öyle göründüğüne bakmayin 3+1 ama odalar küçük 250 m2 dubleksden gelince minnak geliyor insana :)

Canım eksiğin yok maşallah Allah huzurla oturmayı nasip etsin :) bi fazlan var o da tost makinesinin üstündeki örtü :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim çok teşekkür ederim örtü kalktı bile :)

eviniz çook güzel bence tek eksiginiz bebeginiz canım özellikle oturma odana bayıldım küçükcük sıcacık güle güle oturun

Ayyy inş oda olur günün birinde çok teşekkür ederim tatlım benim eşim turkiyenin ilk normal üçüzü bideee :) :)

eviniz çok güzel çokşirin allah ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet eder inş.

10 gün arayla evlenmişiz canım mutluluklar
eviniz klasik tarz ama güzelmiş güle güle kullanın

Eksik yok ama baya süslü bir evin var detay ve ayrıntı çok toz almaya epey vakit ayırıyorsun herhalde , neyse güle güle otur

Eksik yok ama baya süslü bir evin var detay ve ayrıntı çok toz almaya epey vakit ayırıyorsun herhalde , neyse güle güle otur ben minimalistim de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…