Buda bizim mutlu huzurlu güzel evimiz :)

masallah bızm taze cıtır gelınımıze ve enısteye

evının rengı cok guzel :lepi:
köşe takımına asık oldum resmen nerden aldın cnm markası ne acaba cok şık:kedi:
yatak örtun ve perdelerdekı uıyum süper
yalnız o kapının gırısındekı terlıkler guzel durmamiş cok kalabalık hoş olmamış yanı kapalı bı yerın yok mu yada ust uste falan koysan
mutfağın cok sade temıs hoş
halıların cok guzel
rabbım huzurla oturmanızı nasıp etsın:Saruboceq:

herşey cok güzel şıkır şıkır allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutluluğunuzu bozmasın

nihayet sendern bir haber cikdi
bir evlendin pir evlendin fistik
evin cok güzel canim
rabbim agiz tadiyla
saglikla huzurla oturmayi nasip etsin insallah

ah ahhh misler gibi bir yeni gelin evi daha ne güzel yaa.
böyle görünce kendi evim temiz değilmiş gibi geliyor(
maşallah hayatım,evinde hep huzurla ve mutlulukla oturun inşallah..
bendende bir abla tavsiyesi bencede terlikleri kapalı bir yere koysan daha güzel olur şekerim..
bu arada bende köşe çok severim bendede var ama seninkinede bayıldım cidden yani

oh çok ferah tertemiz gelin evi allah huzurınızı mutluluğunuzu daim etsin:)

Büşracım canım benim nerelerde kaldın her kk ya girişimde açık mısın değil misin bakmaktan yoruldum valla :))) evin, sen... herşey bir harika evimizin kapıları aynı:) oturma odasında sehpanın üstündeki karaf ve bardak takımından bende de var :)) senin yatak odası mobilyanla benim yemek odası takımı çok benziyor yatak örtüne bayıldım hele o kırmızı mumlar:jeyyar: salon koltuklarınla holdeki yolluklarda çok güzel Allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin en önemlisi bu :asigim:

ayyy ayyy maşallah çok güzel bi eviniz var yanlız o kapının önündeki terlikler ayakkabılar dolaba kötü bi görüntü oluşturmuş canım nazarlardan korusun :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…