Buda bizim mutlu huzurlu güzel evimiz :)

cnm cok hos bi evin var güle güle saglikla otur ins
bisi sorucam ama affina siginarak kizmazsin ins su hani sehbanin üstünde bisi var icine mendillermi sarkiyo neden? cok merak ettim de:kedi:

cnm cok hos bi evin var güle güle saglikla otur ins
bisi sorucam ama affina siginarak kizmazsin ins su hani sehbanin üstünde bisi var icine mendillermi sarkiyo neden? cok merak ettim de:kedi:

teşekkür ederim cnm :)
sehpanın üstünde vazo var ablam evi yerleştirirken içine koyucak bişi bulamamış eski boncuklu yazmalar olur ya hani onları koymuş öylesine opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm :)
sehpanın üstünde vazo var ablam evi yerleştirirken içine koyucak bişi bulamamış eski boncuklu yazmalar olur ya hani onları koymuş öylesine opuyorumnanaktan

cok saol haytim yine söylyorm güzel ve huzurlu evin var mutluluklar diliyorummmmmopuyorumnanaktan

Güle güle otur tatlım. En çok yatak odanın perdesini sevdim. Kırmızıya bayılırım da.. opuyorumnanaktan

canım eviniz çok sade ve güzel döşenmiş insanı hiç yormuyor... iyi günlerde oturunuz...

evin çok güzel canım güle güle oturun inşallah
sende çok tatlısın..

oy canım çok güsel evın.yenı gelın evı mis gibi valla...sağlıkla,huzurla ve mutlulukla dolu bir ömür gecirin cicim çok öptümmm

çok çok teşekkür ederim hepinize Allahım herkese huzur versin :Saruboceq:

huzur ve mutluluğunuzu pekiştirsin inşallah bu şahane eviniz canım harika döşenmiş,tertemiz,zevkli ve sade ....
mutluluğunuz bir ömür boyu daim olsun inşallah canım...eşyalarınız eskisede aşkınız ve siz hiç eskimeyin inşallah...

cnm çok tatlı bi evvv güle güle oturun inş..yalnız burda görmüşken diyeyim şu gelinlikli büyük duvar resminiz varyaaa işte salonda durmasını hiç sevmiyorumm o resmin yeri yatak odasııı kiii ben yatak odasınada öle koymam... küçükkk resimliklerde olanlar hoş ama öle büyük çerçeveyle duvara asılması hoş deil sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…