Buda bizim mutlu huzurlu güzel evimiz :)

Çok şeker bi ev olmuş hayatcım Dilerim ömür boyu sağlık ve mutlulukla geçer ömrünüz a.s.

hayat evin çok zevkli döşenmiş..

ben en çok salonunu beğendim salondaki hiçbirşeyin itici yada uyumsuz gelmedi

mutly huzurlu yaşamanızı dilerim yuvanızda

Hepinize o güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin mutluluklar versin inş :)

Tatlım benm teşekkür ederim köşe takımım Bellonadan babişim aldı sağolsun :) terlikleri hemen kaldırıcam :)

canım herseyın harıka allahım bu guzel yuvada hayatın boyunca esını ve senı mutlu etsın yatak odan ve ortusu cok hosuma gıttı yatak ortunun markasını soylersen sevınırım renk olarakta cok guzel uyum tonlar cok zevklı masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

canim benim.. evine misafir geldim yakin olmus olsaydim da gelirdim :) cok seviyorum seni ben KK sayesinde hergün biraz fazla taniyorum seni evini de görmüs oldum.. allah agiz tadinizi bozmasin mutluluklar

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için yatak örtüm sağolsun kayınvalidemin hediyesi DAINTY HOME markası cnm senin için baktım şimdi opuyorumnanaktan

canim benim.. evine misafir geldim yakin olmus olsaydim da gelirdim :) cok seviyorum seni ben KK sayesinde hergün biraz fazla taniyorum seni evini de görmüs oldum.. allah agiz tadinizi bozmasin mutluluklar

fmk cnm çok çok teşekkür ederim bende seni çok seviyorum senin evinide bekliyoruz en kısa zamanda opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…