Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:Aha, Sakaryalı bir meslektaş buldumzemuszemus.
Canım Allah mutlulukla, sağlıkla, huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Bizimkiler de aynı dertten muzdaripler ya, evin benim odama yakın kısmının aşağı göçeceğini söylüyorlar; dengelemek için diğer odalara da bir şeyler yığ diyorlarkaydirigubbakcemile3.
Bu arada canım hangi okulda görev yapıyorsun?
:
ayy Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni sırnaşık şey amin cnm çok teşekkür ederim. bu sene mehmet akift ersoydaydım sen nerde görev yapıyorsun ?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben 4 seneden beri Çaybaşı Yeniköy'deyim canım. Gidiyor musun bu sene yoksa? Geçen haftalarda yaşanan talihsiz olayın olduğu okuldasın demek.
Biliyorum o okulu erenlere bağlı sanırım orası bi kaç arkadaşımdan duymuştum bi arkadaşım bu sene orda görev yaptı sanırım tam hatırlıyamdım ama. evt malesef o okuldaydım.Ben sakaryalıyım bu sene farklı bi okul istiyorum ama sen merkezdemi oturuyorsun ?
Halk oyunları öğretmeni olarak gelmişti adı gamze emin değilim ama :) Bu arada çok yakınız bende yeşiltepede oturuyorum tek elektirin kurumunun otarafta :)) Amin inşallah bu sene hayırlı bi yer olur benim için.. ilk sene köydeydim bileciler solaklar ve taşlıkta güzeldi oralarda bu sene ne olucak bakalım..
Evet canım bizim okuldaydı, birazcık çekti bizim çocuklardan zemuszemus.
Bayağı yakınmışız desene. Sevindim seni tanıdığıma.vereliniortak
kaydirigubbakcemile3 evt yakınız buna bende çok sevindim :) tanıştığıma çok memnun oldum. düğünün benden bi hafta önce :teytey:
Amin amin 41 kere amin kaydirigubbakcemile3 şimdi çıkıyorum ben halk eğitime gitmem gerekiyormuş görüşmek üzere :enbuyukkk: