- Konu Sahibi umutbitmemeli
-
bence gayet hoş. ozellıklede banyoya bayıldım. yalnız yatak örtusu çok kotu bence:26:
Bence evin güzelliği ne m2 siyle nede eşyalarla olur evin güzelliği içindekilerle huzur ve mutlulukla saray olur.ne saraylarda mutsuzluklar gözyaşları vardır ne gecekondularda huzur ve kahkahalar vardır.inşallah evinde mutluluk eksik olmasın.ben evini çok beğendim sevimli bir ev sadece bir kaç yanlış var.mesela salon küçük ve perdeler kasvetli olmuş.keşke salona konsolu hiç almayıp tv ünitesi yerine Tv'yi duvara monte edip altına belki bir raf koysaydın ve masanı salona alsaydın böylece oturma odanda daha kullanışlı olurdu.yatak odan banyon ve mutfağında çok güzel.bu benim nacizane fikrim sadece.
yorumları bekliyorum.ben pek beğenmiyoum.bakalım siz begeniyormusunz:)evim küçük oldugu için iyi çekemedim.
mobilyalarınız güzel evde güzel tek sorun mobilyalar eve çok gelmiş tayiniz çıkınca büyük eviniz olursa mobilyalar kendini daha güzel göstercek
tek beğenmediğim tülleriniz model olarak güzeller fakat bütün olarak güzel durmamış.Yanlışım yoksa kruvaze perde bu şekilde
kullanılmaz fazla göz yorucu olmuş
huzurla oturmanız dileğiyle
canım evin gayet güzel bence yavaş yavaş gözün alışır sende seversintv ünitene bayıldım çok hoş.bende yazın kendi evime geçecem nasipse o yüzden bu aralar gözüm hep banyolarda,perdelerde,mutfaklarda bide o kalp paspası nerden aldın
tşkler yorumun için.haklsın ben onları bozdurdum çok kötü oldu fon yaptırdım işte bu şekilde daha iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?