buda evim küçük evim:)

Banyonuz cok hoşuma gitti, bizimkide kırmızı beyaz:)
Yalnız perdeler biraz koyu olmuşş.Güle güle oturun.

gayet güzel özellikle banyodaki kelebekler ve banyonun renkleri salonda hoşuma gitti yani bence ideal küçük falan değil.mutlulukla oturun güzel günlerde.

evin küçük değil de çok dolu bence ama banyon çok sevimli tayin olunca dilediğin gibi bir evde oturursun inşallah doğuda evler kocaman oluyor zaten biz 210m2 evde oturuyorduk batıya gelince eşyaları vere vere 2 yılda anca sığdık eve:)

güle güle oturun eviniz çok şirin güzel
ancak salon çok eşya dolmuş tıklım tıklım
salon perdeleri de ağır olmuş tablo gibi salonu karartmış
banyonuza bayıldım kutu gibi herşey yerli yerinde

Bence de evin ve eşyaların çok güzel :129:Özellikle banyon çok şirin olmuş. Sadece koyu renk perdeler açık renk olsa daha ferah görünürdü. Naçizane fikrim

Güle güle oturun , önemli olan eşya değil eşinizle iyi geçinip , mutlu olmanız.......Huzur dolu yuva her şeyden çok daha güzeldir...Her şeyiniz çok güzel..

çok fazla eşya yığılması var biraz azaltabilirsin
daha sade olsa göze daha hoş gözükür.
gene idare eder

yorumları bekliyorum.ben pek beğenmiyoum.bakalım siz begeniyormusunz:)evim küçük oldugu için iyi çekemedim.

Bence evin de eşyaların da çok güzel sadece fazla eşya doldurmuşsun eve canım o kadara.

mesela tv ünitesi gereksizmiş konsolu oraya koyup tv yi üst tarafına monte ettirebilirdin.

Salonun boyut olarak biraz küçük olduğundan o takım yerine bir köşe takımı ve berjer-puf daha doğru bir seçim olurmuş.

Bir deperdeler çok boğmuş kruvazenin kırık beyazını tercih edebilirdin ya da zebra-mekanizmalı tarzı duvarları açan daha ferah gösteren bir perde seçebilirdin.

yemek masasının olduğu ufak oda tam net görünmüyor ama oraya köşe takımı fazla olmuş adım atacak yer kalmamış sadece yemek masasını ortalayarak yerleştirebilirdin.

Biraz boşaltırsan evi süper olur diye düşünüyorum canım.Güzel günlerde otur

bu ev mi küçük gayet kullanışlı görünüyor..bazen eşyaların yerini değiştirmekıyı geliyor..siz benım ailemle yaşadığım evi gorsenız daha kuçuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…