Googledan nasıl giriyorsunuz kayıt olmadanaçılıyo ama devamına izin vermiyo. ben hep arkadaşlarımın attığı şeylere bakıyorum Instagramdan. Facebookum yok ona da oğlumun gittiği kreş için Googledan giriyorum yeni video fotoğraf var mi diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Googledan nasıl giriyorsunuz kayıt olmadanaçılıyo ama devamına izin vermiyo. ben hep arkadaşlarımın attığı şeylere bakıyorum Instagramdan. Facebookum yok ona da oğlumun gittiği kreş için Googledan giriyorum yeni video fotoğraf var mi diye.
İnan ne yazdığını anlayamadım şu an kendimde değilim
Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor
Googledan nasıl giriyorsunuz kayıt olmadan
Sac teli acan da bu kisiydi dimiAbla kaçıncı konun bilmiyorum saç falan bi ton konu açtın. Bu kadar eminsen boşan. Sal bi adamı da, KK yı da ya
Ne bileyim mesela maç ile ilgili bir siteye girerken orda gördüğü linke tıklayıp girmiş olabilir mi yani.x kreş diye aratiyorum mesela. gelen sonuçlardan anasayfasina girip bakiyorum.
ınstagrami bilmiyorum ama. onu hep arkadaşların attığı linklerden girip baktim hiç bi fikrim yok Instagramla ilgili
instagram ya da facebook uzantılı gönderilere (haber bile olabilir bu) tıklayınca da oralara giriş yapılmış olarak gözüküyo aslında instagramın ya da facebookun olmasa bileEşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Ben ilk defa sizden öğrendim şuan. Google da instagram veya facebook ziyaret edilebilmesi için kayıt olmak gerekiyor diye biliyorumsakin ol önce
WhatsApptan arkadaşlarım link atiyo. tıklıyorum Instagramdan bi video ya da fotoğraf çıkıyo mesela. izleyip bakabiliyosun öyle.
hatta bı kaç kez eşime attim izlesin diye o da bana kızdı Instagram hesabi açtım sanmısama acmadan bakiliyo yani.
Facebook da yok bende. oğlum kreşe gidiyo. kreşin Facebook sayfasında yaptıkları etkinliklerle ilgili video fotoğraf atiyolar Googledan açıp bakıyorum hala hesabim yok.
umarım su an daha anlaşılır yazmisimdir![]()
Ne bileyim mesela maç ile ilgili bir siteye girerken orda gördüğü linke tıklayıp girmiş olabilir mi yani.
Ne bileyim mesela maç ile ilgili bir siteye girerken orda gördüğü linke tıklayıp girmiş olabilir mi yani.
Ben ilk defa sizden öğrendim şuan. Google da instagram veya facebook ziyaret edilebilmesi için kayıt olmak gerekiyor diye biliyorum
O vardı sonra bir de telefon numarası mevzusu vardı. Bütün kadınlar toplanmış bunun adama yürüyoSac teli acan da bu kisiydi dimi
Hhahahha. Evet bayagi Olay olmustuO vardı sonra bir de telefon numarası mevzusu vardı. Bütün kadınlar toplanmış bunun adama yürüyo![]()
Bende instagram kullanmiyorumBen mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor