Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz olayi cok abartmissiniz. Resmen adamin bir acigini yakalayayim da ayrilayim seklinda bir tutum sergiliyorsunuz. Esinize bunu sorarken siradan bir seymis gibi sormaliydiniz. Muhtemelen sinirli olarak sordunuz ve esiniz de boyle bir tepki verdi.Dayanamadım eşime sordum. Bilmiyorum ben instagram kullanmıyorum dedi. Facebooka baktım ayrıntılar kısmına hem eşimin telefon markası hem benimki yazıyor. Ama ben girmedim diyor. Maçkolik girilmiş onada ben girmedim benim uygulamam var neden goggledan gireyim diyor.
Az önce geldi. Böyle olmucak bana güvenmiyorsan ayrıl, annene saban söyle ben böyle yapamıcam dedi
Adam haklı, sizin paranoyak tavırlarınızla mı uğraşacak sürekli?Dayanamadım eşime sordum. Bilmiyorum ben instagram kullanmıyorum dedi. Facebooka baktım ayrıntılar kısmına hem eşimin telefon markası hem benimki yazıyor. Ama ben girmedim diyor. Maçkolik girilmiş onada ben girmedim benim uygulamam var neden goggledan gireyim diyor.
Az önce geldi. Böyle olmucak bana güvenmiyorsan ayrıl, annene saban söyle ben böyle yapamıcam dedi
Iclikli Bay mi? Neler kacirdim ben oyleBacim sen Brad Pitt le falan mi evlisin
Tarayici geçmişinde sadece tarayici girisleri gorunuyor lakin son diye bahsettiginiz etkinlikler kısmında uygulama girişleri de görünüyor. Uygulamadan girdiyse de görünür panik yapmayin.Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Sakın. Ol . İşin aslı öyle de olmayabilir .. emin ol takip et delilin olmadan delirme sakınEşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Bilmiyorum işteBazen link atıyorlar telefona tıklatınca face veya instagrama bağlanıyorsun özlü sözler cuma kutlama vs. çıkıyor. Öyle birşey olabilir mi
Ben ayrılmak istemiyorum, aksine evliliğim devam etsin istiyorum çocuğum babasına çok düşkün. Ama elimde değil sürekli beni kandırdığını düşünüyorumSiz olayi cok abartmissiniz. Resmen adamin bir acigini yakalayayim da ayrilayim seklinda bir tutum sergiliyorsunuz. Esinize bunu sorarken siradan bir seymis gibi sormaliydiniz. Muhtemelen sinirli olarak sordunuz ve esiniz de boyle bir tepki verdi.
Daha once esiniz sizi aldatti mi? Ya da eski erkek arkadaslarinizdan bri? Guvensizliginiz niye? Boyle hayat surmez (en azindan evli olarak). Isterseniz destek alin ve bu konuyu aşın. Yoksa adam bu gidile sizi gercekten aldatir ya da ayrilir