Buda mı tesadüf

Bazen link atıyorlar telefona tıklatınca face veya instagrama bağlanıyorsun özlü sözler cuma kutlama vs. çıkıyor. Öyle birşey olabilir mi

Dayanamadım eşime sordum. Bilmiyorum ben instagram kullanmıyorum dedi. Facebooka baktım ayrıntılar kısmına hem eşimin telefon markası hem benimki yazıyor. Ama ben girmedim diyor. Maçkolik girilmiş onada ben girmedim benim uygulamam var neden goggledan gireyim diyor.
Az önce geldi. Böyle olmucak bana güvenmiyorsan ayrıl, annene saban söyle ben böyle yapamıcam dedi

Dayanamadım eşime sordum. Bilmiyorum ben instagram kullanmıyorum dedi. Facebooka baktım ayrıntılar kısmına hem eşimin telefon markası hem benimki yazıyor. Ama ben girmedim diyor. Maçkolik girilmiş onada ben girmedim benim uygulamam var neden goggledan gireyim diyor.
Az önce geldi. Böyle olmucak bana güvenmiyorsan ayrıl, annene saban söyle ben böyle yapamıcam dedi
Siz olayi cok abartmissiniz. Resmen adamin bir acigini yakalayayim da ayrilayim seklinda bir tutum sergiliyorsunuz. Esinize bunu sorarken siradan bir seymis gibi sormaliydiniz. Muhtemelen sinirli olarak sordunuz ve esiniz de boyle bir tepki verdi.

Daha once esiniz sizi aldatti mi? Ya da eski erkek arkadaslarinizdan bri? Guvensizliginiz niye? Boyle hayat surmez (en azindan evli olarak). Isterseniz destek alin ve bu konuyu aşın. Yoksa adam bu gidile sizi gercekten aldatir ya da ayrilir

Allah aşkına git konuş boşan sende kurtul kocann da kurtulsun biz de kurtulalım.. Nerde saçma birşey var takıp takıp duruyorsun güvenmiyorsan ne işin var adamla?

Adam haklı, sizin paranoyak tavırlarınızla mı uğraşacak sürekli?

Neredeyse 1 yıldır insta kullanmıyorum.
Ara ara Google'den özellikle ünlülerin sayfalarına şöyle bir bakmak için açarım instayı. Giriş yapmadan.
Çok paranoyaksınız.

Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Tarayici geçmişinde sadece tarayici girisleri gorunuyor lakin son diye bahsettiginiz etkinlikler kısmında uygulama girişleri de görünüyor. Uygulamadan girdiyse de görünür panik yapmayin.

Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Sakın. Ol . İşin aslı öyle de olmayabilir .. emin ol takip et delilin olmadan delirme sakın

yahu adam bir reklama yada gelen bir linke tıklamıştır, oradan facebook yada instagram sayfayaları google üzerinden açılıyordur.
allah aşkına şu adamlara takıp eliniz ayağınız titreyecekse önce biraz internet, bilgisayar öğrenin.

instagram a girdi diye bu hale geliyorsanız da bence gerçekten ayrılın. bu kadar detaycılıkla bu ilişkinin sonu her türlü ayrılık zaten.
ve merak etmeyin bir halt karıştıracak adam gözünüze sokmaz.

Bukadar şüpheyle nasıl yaşiyorsunuz
Yok şeyinden kıl çıktı yok orasından saç çıktı, instagram facebooku mu var falan filan
Belki var? En kolayı kendisine sormak değilmi?
Hayır adam aldatıyor olsa bile zaten affedip yolunuza bakacaksınız ozaman bu paronoya ne için. Boş vaktiniz çok herhalde.

Bazen link atıyorlar telefona tıklatınca face veya instagrama bağlanıyorsun özlü sözler cuma kutlama vs. çıkıyor. Öyle birşey olabilir mi
Bilmiyorum işte
Maçkolik girilmiş ama uygulama telefonunda var. Ben salak mıyım uygulama telefonumda varken kısa yolu neden Google dan gireyim maçkoliğe diyor.
İnstagrama benim girdiğim telefon markası kayıtlı. Ama facebookta hem eşimin hem benimki kayıtlı

İlla net bir şey yakalamanız ve %100 emin olmanız gerekmez bu ilişkiyi bitirmeniz için. Yaşadığınız bu üst düzey güven problemide yeterli bir sebep. Kızıyorsunuz psikolojik destek alın dendiğinde ama anlattığınız şeyler size herhangi bir kesinlik vermeden içiniz içinizi yiyor. Sanki karşı tarafı biriyle odada basmak üzereyken son anda partneri camdan atlamış, sütyeni pencere koluna takılmışta partnerinize sorduğunuzda “havalansın diye astım hayatım” cevabını almış gibi davranıyorsunuz.

Siz olayi cok abartmissiniz. Resmen adamin bir acigini yakalayayim da ayrilayim seklinda bir tutum sergiliyorsunuz. Esinize bunu sorarken siradan bir seymis gibi sormaliydiniz. Muhtemelen sinirli olarak sordunuz ve esiniz de boyle bir tepki verdi.

Daha once esiniz sizi aldatti mi? Ya da eski erkek arkadaslarinizdan bri? Guvensizliginiz niye? Boyle hayat surmez (en azindan evli olarak). Isterseniz destek alin ve bu konuyu aşın. Yoksa adam bu gidile sizi gercekten aldatir ya da ayrilir
Ben ayrılmak istemiyorum, aksine evliliğim devam etsin istiyorum çocuğum babasına çok düşkün. Ama elimde değil sürekli beni kandırdığını düşünüyorum
Daha önce kendi mail adresiyle Facebook kayıt olduğunu gördüm. Ama ben açmadım arkadaşım açtı demişti. Bu yüzden güvenmiyorum. Açmak istemesine birşey demem ama bana bilmiyorum diyor yada daha önce Facebook olayında arkadaşım açmıştı demişti
Bir de babam annemi aldatmıştı. Annem tekrar barışmıştı ama sürekli kavga gürültü öyle bir ailede büyüdüm. Bu yüzden eşimin bu hareketlerine çok önem veriyorum. Aynı şeyleri yaşamamak için

Back
X