Buda mı tesadüf

Abla kaçıncı konun bilmiyorum saç falan bi ton konu açtın. Bu kadar eminsen boşan. Sal bi adamı da, KK yı da ya
O saç konusunu açan bu kadın mıydı
O vardı sonra bir de telefon numarası mevzusu vardı. Bütün kadınlar toplanmış bunun adama yürüyo:olamaz:
Evet o konuları hatırlıyorum hepsini açan bu kadın mıydı unutmuşum hepside kocasıyla alakalıydı dimi

Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Acık yakaladgnz bir durum oldumu daha evvel bir imstagrama yada face girdi diye bu kadar panik olup titricek bişi göremedm tabi anlatmadgnz baska bişiler varsa bilemem

Eşimle ilgili defalarca konu açtım. İçimde tuhaf bir his var ve eşimin beni kandırdığını düşünüyorum sürekli. Telefonuna zaten bakıyorum. Bu akşamda hatta az önce baktım.
İkimiz telefonumuzda google da ortak hesap kullanıyotuz. Az önce hesabın içinde son diye bir yer var arama geçmişini kaz kez ziyaret ettiğini gösteriyor oraya baktım.
Facebook ziyaret edilmiş, instagram ziyaret edilmiş olarak görünüyor. Benim Facebook ve instagramım var ancak uygulama olarak giriyorum yani goggle dan değil. Eşimin sadece Facebooku uygulama olarak yüklü.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum. Googledan instagrama ve facebooka defalarca girilmiş. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ellerim titriyor. Söylemedim ne yapayım lütfen söyleyin
Sizin gerçekten büyük bir özgüvensizliğiniz var kocanızlada alakalı bir durum değil birşeyleri çok abartmaya ve kendinize azap vermeye başlamışsınız. Lütfen böyle yapmayın yoksa etrafınızdaki kişileride kaybetmeye başlayacaksınız etrafınızdaki sorunlara değilde içinize bakın kendinize güvenin sonra kocanızla konuşun ona sorun kafanızdaki soruları eğer konuşmazsanız problemleri nasıl çözebilirsinizki ? Lütfen evhamlı olmayın sakinleşin ve kocanızla konuşun

Ben ilk defa sizden öğrendim şuan. Google da instagram veya facebook ziyaret edilebilmesi için kayıt olmak gerekiyor diye biliyorum
hayır kayıt şart değil.hatta instagramda googledan hiçbir şekilde giriş yapmadan hesabının açık olduğunu bildiğim kişileri çok güzel stalklarım :KK59:

Mesela twitterde biseyi takip ediyorum paylaştıgi şey kişinin instagrama koyduğu bisey basınca bazen uygulamada ac diyor bazen direk ınternet tarayıcısıyla aciyor. Bu olabilir neden bu kadar takintilisniz eşinizin birseyini mi gördünüz daha önce

O zaman telefon numarasıyla veya açabileceği isimlerle O da olmadı ekleyebilecegi kişilerin profilinden fotoğraf begenisinden vs. iyice arastirip hesabi bulun.

Ben mi anlatamadım bilmiyorum
Birşeye bakmış olması için hesap açmadı gerekiyor. Adam bana instagram filan kullanmam sevmiyorum derken google da girilmiş. Facebook uygulama olarak yüklü olmasına rağmen google dan ne diye giriyor anlamıyorum
Uygulama olmadan da Googledan girilebiliyor

o zaman hesabı var ama telde yüklü değil mi diye mi şüpheleniyorsunuz?
sorun bence.

Sakince sorun,instagramın mı var haberlere falan mı bakmak için açtın diye sakince sorun bence.

Telefonunda uygulamaları olduğu halde o arama motorundan giriyor sanırım ben öyle anladım. İkinci bir hesabı varsa ordan giriyor olabilir. Gmail kullanıyorsa google geçmişten bakabilirsin bilgisayarda da onun oturumunu açıp detaylı inceleyebilirsiniz, bunları yaparken dikkat çekmemeye özen gösterin. Belki sizin kuruntunuzdur ki inşallah öyledir o yüzden geri dönüşünüz olsun işin sonunda rezil olmayın yani.

İnternete gırınce ne oluo oldu olacak zıncıre vurun adamı

Hanımefendi sizi kırmak istemem ancak bütün konularınız böyle. Kendinize zarar veriyorsunuz. Ayrıca karşınızdaki insanı ne kadar kısıtlarsanz bazı şeyler o kadar tatlı gelir ilgisini çeker. Bi gün saç bir gün rehberdeki numara... Size de yazık adama da. Siz bunlarla kendinizi üzerken evladınız ne yapıyor. Bazı sıkıntıları vardı. Özele verdik demişsiniz ama öyle okul değiştirmeyle geçmez hemen lütfen evladınızla ilgilenin inanın onun size herşeyden çok ihtiyacı var. Eşiniz -zannetmiyorum ama- sizi aldatıyorsa zaten er geç çıkar ortaya. Kendinizi ve etrafınızdakileri yıpratmayın

Mesela şöyle bir örnek vereyim şuan konu içerisinde “facebook” kelimesi geçtiği için senin konuna tıkladığımda facebook ile alakalı reklam veriyor (internet sayacı yada googla bunu algılıyor örneğin tatil aratırsanız sürekli tatil reklamları çıkması gibi) o da haber okuduğu bir yerde böyle bir reklama gelmiş ve üzerine tıklamış olabilir. Veya sizin hesabınıza internet sayacı üzerinden giriyordur belki o da size güvenmiyor ve sizi takip ediyordur??

Derdiniz ney tam olarak?

Eşinizin üzerinde, size yada kızınıza ait olma ihtimali yüksek saçlardan şüphelenen siz, öğlen aralarında kontrol için görüntülü arayan siz, telefonunu sürekli kontrol eden, kayıtlı numarayı aratan siz , şimdi de bunu mu buldunuz kafayı takacak?

Birde elleriniz titriyormus, gidin tedavi olun Allah aşkına. Yasa bosanin sizde rahat edin eşinizde.

uggulama da acik olmayan googledan girilen ikinci bi hesap olabilir.. bi ara ben oyle yapiyodum sevdigim bi sarkici var bekarken onun klip vs diger hesaptan paylasim yapar gruplari yonetirdim ondan bildiri gelmiyor ya rahat oluyodu evlenince sarkici isleri bitti tabi:KK33:

Madem supheleniyorsunuz buyrun size öğrenme yolu goggle arama çubuğuna kullandığı goggle hesabından mu activty yazın silinen birçok geçmiş o goggle hesabıyla girilen herşey hangi uygulamada kaç saat kaldığı öğrenebilirsiniz iyi akşamlar

Kesinlikle normal degil yaptiklariniz. Merak etmeyin esiniz aldatiyorsa Allah karsiniza cikariyor. Su adama bir rahat verin artik ya.

Back
X