Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Buda Sevgili'nin Köşe Takımı Kızlar ;)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

süpermiş tatlım seninkilerde. berjer fikri süper aslında, olabilir aklıma gelmemişti hiç

valla halı konusuna gelince orta sehpam ve tv ünitem koyu, kremli kahveli geometrik desenli bişi bakcam canım, perdelerimde geometrik çünkü

güzel canım ama ben şahsen daha canlı bi renk alırdım bide çok uzun gibi geldi ama evin büyükse mükemmel olur güle hgüle kullan cnm

Baya uzun geldi gözüme kız :bbo:

Foto çekiminden öyle gözüküyordur belki de...

Eğer odan büyükse sorun olmaz heralde

cnmm bi tarafı aşırı uzun arada iki tane küçük parca var ben olsam onun bitanesini kesin çıkarıım:)rengi ve şekli güzel sadece çok uzun bi tarafı:)

cnm sende güzelsin gelinliginde koltuklarında:)güle güle kulan hayatım iyi günlerrde inş:)a.s.

çok güzelmiş yaa güle güle kullanın... fiyatı ne acaba ayıp olmazsa bilmiyorumkismile

güzel canım ama ben şahsen daha canlı bi renk alırdım bide çok uzun gibi geldi ama evin büyükse mükemmel olur güle hgüle kullan cnm
teşekkür ederim tatlım, odam bayağı büyük güzel olacak inşallah.

Baya uzun geldi gözüme kız :bbo:

Foto çekiminden öyle gözüküyordur belki de...

Eğer odan büyükse sorun olmaz heralde
aslında uzun ama belki foto çekiminden de öle olabilir.

cnmm bi tarafı aşırı uzun arada iki tane küçük parca var ben olsam onun bitanesini kesin çıkarıım:)rengi ve şekli güzel sadece çok uzun bi tarafı:)
ama odam kare, çıkartırsam kötü durur gibi sanki. kısmetse bu hafta sonu gelecek, yerleştirdikten sonra çekerim cicim. yerinde nasıl göründüğüne bakarız

cnm sende güzelsin gelinliginde koltuklarında:)güle güle kulan hayatım iyi günlerrde inş:)a.s.

ayy canımsın yaaaa,hepimizzzz iyi günlerde kullanalım inş :içelim:​
inşallahhhhh....

çok güzelmiş yaa güle güle kullanın... fiyatı ne acaba ayıp olmazsa bilmiyorumkismile
teşekkür ederim tatlım. 3,250 lira canım fiyatı. CADIARZU

Güle güle kullan çok güzel
teşekkür ederim a.s.

gerçketen uzunmuş köşe takımlarını sevmem neden dersen iki kişiden fazlası oturunca üst üste oturmuş görünümü veriyor ama buna bayıldım uzun ve kullanışlı gözüküyor canım güle güle eskit

cnm benim güle güle kullan bizde yıldız mobilyadan aldık çok kaliteli herşeyi bende mobilyalarımı bekliyorum hepimizi güle güle kullanalım inşallah :Saruboceq:

çok güzelmiş cnm güle güle kullan. sanki o aradakiler iki tekliymiş gibi duruo

çok güzel bayada kullanışlı görünüyor,hayırlı olsunn..
teşekkür ederim canım. inş. güzel olacak.

cnm benim güle güle kullan bizde yıldız mobilyadan aldık çok kaliteli herşeyi bende mobilyalarımı bekliyorum hepimizi güle güle kullanalım inşallah :Saruboceq:
sanada hayırlı olsun tatlım. ne zaman gelecek mobilyaların?

çok güzelmiş cnm güle güle kullan. sanki o aradakiler iki tekliymiş gibi duruo
teşekkür ederim tatlım.

wawoowwww kosemın cok gusel mıss gule gule kullan :):)markası nee bende evıme kosem ıstıyorumm:):):)

wawoowwww kosemın cok gusel mıss gule gule kullan :):)markası nee bende evıme kosem ıstıyorumm:):):)

teşekkür ederim tatlım. markası yok ama, Bursa'da bir mağaza vardı, ordan aldık biz. Yıldız Mobilya, netten araştır istersen belki şubeleri vardır?

Benimde aklımda hep L koltuk vardı :) Tabi inşallah evim büyük olursa bende salonuma böyle bişey düşünüyorum.. boshayallersmile Sağlıkla, mutlulukla oturun inşallah.. Allah ağzınızın tadını bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…