canım bızde aynı renk aynı desen 3+2+1+1 takımını aldık:)))
ben rengıne bayıldım zaten,köşe takımıda çok güselmiş,ama yerınde olsam buna bı mını berjer eklerdım yastıkların desenınden,hatta benımkılerıde eklıyım hemen
e bız buna halı ne alcazz:)war mı fıkrınn?
bak işte bunlarda benım canım,3'lü koltuk açılmış yastıkları önüne konmuş şekılde,asıl duruşu 2'li de oldugu gıbı,geçen hafta aldım,bende tv ünitesi arkasına duwar kagıdı düşünüoruum,koçtaşta bı kaç model begendım hatta...
bak işte bunlarda benım canım,3'lü koltuk açılmış yastıkları önüne konmuş şekılde,asıl duruşu 2'li de oldugu gıbı,geçen hafta aldım,bende tv ünitesi arkasına duwar kagıdı düşünüoruum,koçtaşta bı kaç model begendım hatta...
cnm sende güzelsin gelinliginde koltuklarında:)güle güle kulan hayatım iyi günlerrde inş:)a.s.
teşekkür ederim tatlım, odam bayağı büyük güzel olacak inşallah.güzel canım ama ben şahsen daha canlı bi renk alırdım bide çok uzun gibi geldi ama evin büyükse mükemmel olur güle hgüle kullan cnm
aslında uzun ama belki foto çekiminden de öle olabilir.Baya uzun geldi gözüme kız :bbo:
Foto çekiminden öyle gözüküyordur belki de...
Eğer odan büyükse sorun olmaz heralde
ama odam kare, çıkartırsam kötü durur gibi sanki. kısmetse bu hafta sonu gelecek, yerleştirdikten sonra çekerim cicim. yerinde nasıl göründüğüne bakarızcnmm bi tarafı aşırı uzun arada iki tane küçük parca var ben olsam onun bitanesini kesin çıkarıım:)rengi ve şekli güzel sadece çok uzun bi tarafı:)
cnm sende güzelsin gelinliginde koltuklarında:)güle güle kulan hayatım iyi günlerrde inş:)a.s.
inşallahhhhh....ayy canımsın yaaaa,hepimizzzz iyi günlerde kullanalım inş :içelim:
teşekkür ederim tatlım. 3,250 lira canım fiyatı. CADIARZUçok güzelmiş yaa güle güle kullanın... fiyatı ne acaba ayıp olmazsa bilmiyorumkismile
teşekkür ederim a.s.Güle güle kullan çok güzel
çok güzelmiş yaa güle güle kullanın... fiyatı ne acaba ayıp olmazsa bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım. inş. güzel olacak.çok güzel bayada kullanışlı görünüyor,hayırlı olsunn..
sanada hayırlı olsun tatlım. ne zaman gelecek mobilyaların?cnm benim güle güle kullan bizde yıldız mobilyadan aldık çok kaliteli herşeyi bende mobilyalarımı bekliyorum hepimizi güle güle kullanalım inşallah :Saruboceq:
teşekkür ederim tatlım.çok güzelmiş cnm güle güle kullan. sanki o aradakiler iki tekliymiş gibi duruo
bayıldım canım çok şık,çok tarz güle güle kullan inşallah............ :)
wawoowwww kosemın cok gusel mıss gule gule kullan :):)markası nee bende evıme kosem ıstıyorumm:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?