- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
Aklıma yakın arkadaşım geldi, o benden önce evlenmişti bi gün aradı beni dedi ki kv. komşularını çağırdı çaylarını verdim bi köşede oturdum kv. çayı bitmiş elindeki boş bardağı içinde çay kaşığı varken sallamış yani diyo ki çayım bitti doldursana uyanık ol diyor ama rezil etmiş kızı herkesin içinde. Var böyle kv.ler sen ben böyleyim beni düzeltmeye çalışmayın ben zaten düzgünüm de. Banane demek bu kadar zor mu ya yapmama lüksüne sahipsin seni gelin aldılar hizmetçi değil ne göreviymiş tayinim de çıkacak mı diye sorardım ben olsam. Sinir oldum çok anlayışsızlarmış.Biraz fazla mı abartıyorum bilmiyorum bir yıllık evliyim benim sorunum kv ve eşimin kız kardeşleriyle, evlendiğimin ilk ayları hep orda geçti evimiz yakında hep aradı çağırdı kv bende gidiyordum ama o zaman böyle hissetmiyordum benimle yaşıt görümcelerim olduğu için vakit geçiriyoruz eğleniyoruz diye seve seve gidiyordum, sürekli akrabarına gidiyordu kv benimde gelmemi istiyordu gidiyordum hemde baya abartıydı bu akraba misafirlikleri oraya gidincede onlar seni incelerler şimdi şunu yap bunu yap diyordu.
sonra banA otursam kabahat bulup sen şunu yapıyorsn flan diye bilmişlik yapmaya başladılar uyarmaya başladılar aklı sıra (kahvaltıda çayın yanına oturmadın, misafirin çayını geç gördün, görümcelerim işte millet bize bakmaz biz bekarız sen evlisin bizimki göze batmaz seninki göze batar senin görevlerin daha fazla gibi laflar ettiler) bikere Bi akşam kv ile görümce bizim eve telefonunu unutmuş onu almaya geldiler benimde çok ateşim vardı kvnın yanında ölçtüm 39 u geçiyordu sonra ben eşim eve gelince kv'ye söyleyip içeri gidip yattım dayanamadım sonra uyuyamayıp içeri girdim tekrar.
Ertesi gün kv ile görümce bana gelip biz evdeyken odana geçip yattın çok ayıp ettin dediler
Bu tarz örnekler fazla uzatmakta istemiyorum yapı olarak biraz kinci Bi insanım öyle yapılanı kolay kolay unutmam ama şimdi bu sorunlar eskisi gibi olmuyor kv ile Bi kere tartışmıştım o yüzden sanırım Ben birazda ağırlığımı koyuyorum hergün gitmiyorum eskisi gibi çağırsalar da bahane buluyorum ama haftada bir ikş kere gidiyorum mecburiyetten ondada tüylerim diken diken oluyor istemeye istemeye gidiyorum oraya gidincede diken üstünde oluyorum hiç rahat olmuyorum ısınamıyorum sevemiyorum çok samimiyetsiz geliyorlar özellikle görümcelerimi
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum