erkekler çoğu zaman farkedemiyorlar bakma sen benimki çok bariz yaptığı için ortada ufak tefek birşey olsa nişanlımda görmez, eşin madem gülüp geçiyo burda da olay sana düşüyo o zaman sen bazen artık lafını sokucaksın tatlı tatlı yada eşin görüşmek istediğinde bir bahane uydurcaksın ki eşine farkettirmeden karşı taraf anlıycak belki uzak durduğunuzu ama tabi bi anda olucak birşey değil zamanla yavaş yavaş hem göze batmaz hemde eşin anlamaz kimseyi de kırmamış olursun . seninde durduk yere sinirin atmaz.insnalar ne zor yaaa bende senin gibiyim kimseyi kırmak istemem ama kırıldığımdada direk soğurum
ben kirildigim insanlari hep affetmisimdir kin beslemem .Kinci olmaktan hoslanmam.insanlari dunune gore degil bugunune gore degerlendiririm.Ama bazi insanlar dun baska,bugun baska,yarin baska oluor.bu kadarinida kaldiramam.dinimizde bile mesafe koymak kirmadan uzmeden yavas yavas samimiyeti azaltmak ama gorusmeyi tamamen kesmememiz gerektigi soyleniyor.sanirim senin dedigin gibi ufak tefek bahanelerle yavas yavas kendimi geri cekip sessiz sedasiz kimse anlamadan hos bir tavirla geri cekilmeliyim. esim anlasada yapabilecegim birsey yok .bana hak veriyor git konus bana uzuldugunu anlatiosunya onada anlat diyor .eger ben onla konussam bile degismez durum biliyorum.bide anlatir durur baskalarina diye istemiyorum..yok soyle alingan boyle alingan ,artik bisey oldumu sen alingansin derler.hakli olsamda bunun altina siginirlar.uf gercektende oyle nereye gitsen boyle insanlardan var :):)