Budenofalk 3mg kullananlar

barbiee85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
55
33
3
40
Merhaba herkese, çok nadir görülen bir mide rahatsızlığı nedeniyle Budenofalk 3 mg başlandı, sanıyorum bir süre de kullanmam gerekecek. Bu ilacı kullanan var mı? Deriyi inceltiyor diyenler var, katarakt yapıyor diyenler var, çok korktum açıkçası. Başka ilaç içmeniz gerektiğinde ne yaşıyorsunuz ? Özellikle chron ve Ülseratif kolitte de kullanılıyormuş sanırım

Merhaba, oğluma 5 yıl önce Acıbadem Hastanesinde Chron teşhisi kondu. 5 yıldan bu yana oğlum Budenefalk kullandı. Günde 3 adet. Bunu en son 7000tl ye alınca, reçete ile yurt dışından temin etmeye başladık. Budenefalk ( etken maddesi budenesoid olan ilaç) ve Avrupa da Budenesoid adı altında satılıyor. 45 tablet olan kutu 38 Euro ve 90 tablet olan kutu 76 Euro ya Paris den aldık. Oğlumun bugün Özel Öaltepe Üniversite hastanesinde Prof Dr Münir Can hocanın yaptığı kolonoskopide chronunun iyileştiği haberi ile çok sevindik. Münir Hoca artık kullanmasına gerek kalmadığını söyledi. Türkiye de bulunmayan ve bulununca en az iki katı fiyatına çok nadir bulunan bu ilaçtan son gittiğimizde 10 kutu almıştık. İhtiyaç sahipleri varsa bana masarigul@hotmail adresinden yazabilir yada whatsup ile ulaşabilir. İlaçların faturası var. Kar amacı yoktur. Bulunmadığı için buraya yazıyorum.
Herkese şifalar dileri

Back