• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

tunaydınnn kızlarrr :16:

sabah kalktım tedaş saolsun elektrik yoktu sabah. ot gıbı kaldım valla hayatımız elektrık olmus. kahve suyumu bile yumurta teflonunda ısıttım :52:
gecenlerde işim var diye ters menu yapmıstım. o hosuma gıttı 3 gundur oyle gıdıyor. sabah hemen kalkar kalkmaz sevmıyorum kahvaltıyı. bugunde isabet elektrik olmayınca cay da yenı koydum zaten.

sabah
2 kasık nesfit
sut

sonrada sabah kahvemi içtim
birazdan kahvaltı yapıcam

ilk aramı sabahın ilk ogunu yaptım :52:

hımm bu arada dun aksam gıremedim aksamkı menum
1 kucuk biber dolması
2 kasık yogurt
3 dilim karpuz
2 kayısı

güzel bir kaçamaksız bir öğleden sonra bizimle olsun..

missipipi bu sıcaklarda o kadar kaçamak olacak tek ötü yanı akşam oldu galiba bu olay :) neyse bugün biraz dikkat edersen sorun kalmaz.

zeynelim missipipiye katılıyorum meyve suyu yerine meyveyi ye daha iyi posasından da yararlanıyorsun. kaşar peyniri yerine başka peynir yemeni bende öneririm fakat vazgeçemiyorum diyorsan miktarı azaltman iyi olur.

Ben kaçak değilim kızım yaaa , cumartesi nöbetten çıktım paldır küldür ıspartaya gittik ananemi yogun bakıma almışlar , ordaydım günlerdir ... dün döndüm , bugün nöbetteyim , diyet çok düzenli yapamadım arada dondurmalar falan ama fırsat buldukça yürümeye basladım , taa dün aksam ki lahmacun ve baklavaya kadar :9: misafirim var , ama o da dukan yapıyo dün kacamak yaptı bende uydum , kilomu bilmiyorum koskoca 1 haftadan sonra .... almadığıma eminim ama bakalım , çünkü abartmadım ıspartada :9: ben bu ara diyet moduna nasıl geçicem bilmiyorum , yazabilirmiyim onuda bilmiyorum ama abartmıcam , veremesemde almıcam emin ol :9:

birde menüm yazayım

sabah = 1 dilim ekmek + peynir +domates + salatalık + şekersiz çay
ara = 1 ad. hurma
öğlen = taze fasulye + 1 dilim ekmek
ara = 1 elma + 5 ad. bazem
akşam = enginar + 1 dilim ekmek + yağzsız salata (1 küçük kase)
ara = 1 türk kahvesi

Son düzenleme:
Ben kaçak değilim kızım yaaa , cumartesi nöbetten çıktım paldır küldür ıspartaya gittik ananemi yogun bakıma almışlar , ordaydım günlerdir ... dün döndüm , bugün nöbetteyim , diyet çok düzenli yapamadım arada dondurmalar falan ama fırsat buldukça yürümeye basladım , taa dün aksam ki lahmacun ve baklavaya kadar :9: misafirim var , ama o da dukan yapıyo dün kacamak yaptı bende uydum , kilomu bilmiyorum koskoca 1 haftadan sonra .... almadığıma eminim ama bakalım , çünkü abartmadım ıspartada :9: ben bu ara diyet moduna nasıl geçicem bilmiyorum , yazabilirmiyim onuda bilmiyorum ama abartmıcam , veremesemde almıcam emin ol :9:

oncelikle gecmis olsun canım.
diyete yazık etmissin valla cok guzel baslamıstın. umarım toparlarsın tekrar. :55:

birde menüm yazayım

sabah = 1 dilim ekmek + peynir +domates + salatalık + şekersiz çay
ara = 1 ad. hurma
öğlen = taze fasulye + 1 dilim ekmek
ara = 1 elma + 5 ad. bazem
akşam = enginar + 1 dilim ekmek + yağzsız salata (1 küçük kase)
ara = 1 türk kahvesi

canım super menun :46: ama aksam ekmegini de kessen iyi olur.

kahvaltım

1.5 dilim bugdaylı kızarmıs ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 bardak çay

canlarım,

daha önce de dediğim gibi akşama ankara yolcusuyum, pazartesi geliyorum. o yüzden ben bu sabahtan tartıldım. 55.2!! :D 4 haziranda 56.8dim. iyi bi rakam oldu bu benim için, hele bi de dünkü magnum kaçamağına rağmen :D ama buffyim söz bi daa öyle bi kaçamak yaşanmayacak, kalorisi çok daha düşük bi dondurma öğlen saatlerinde yenecek ;) şimdi magnumu falan boşverin de asıl ben ankarada napıcam ya, arkadaşın düğününe gidiyorum ama çok korkuyorum orda diyeti bozucam diye. bi de dayımlarda kalıcam yemekler falan gırla olacak :/ alışverişti düğündü gezmeydi derken belki öğün de atlayıp sonra bi anda saldırıcam yemeklere :/ o yüzden ben her ihtimale karşı çantamdan elmamı ve altınbaşak tahtalarımı eksik etmicem :/ kazasız belasız kalorisiz atlatırım umarım şu 3 günü. sporda kalacak bu arada :( her neyse irademi kontrol etmem lazım.

ayışığı canım çok çok geçmiş olsun, anneanneciğine acil şifalar diliyorum.

bugünkü menüler şöyle:

sabah
bi bardak light süt 34 kal
yarım domates
yağsız kepek ekm tost
1 yumurta
6 az tuzlu zeytin

ara yapmadım yine :/

öğle ( okuldan)
çorba 181 kal
meralet köfte ( bildiğin kadınbudu gibi bişey) 350 kal
salata 90 kal

* bu hafta sondu okuldan yemek yemem. haftaya evden karpuz-peynir-kepekli ekmek götüreceğim.

şu saate kadar 3 litreye yakın su içtim. fincan sayısını unuttuğum yeşil çay... arada bi elma yiyeceğim. akşam da karpuz-peynir.
yola çıkmadan 1 saatlik tempolu yürüyüşü mü de yaptım mı tamamımdır.

öpüyorum sizi!

canlarım,

daha önce de dediğim gibi akşama ankara yolcusuyum, pazartesi geliyorum. o yüzden ben bu sabahtan tartıldım. 55.2!! :D 4 haziranda 56.8dim. iyi bi rakam oldu bu benim için, hele bi de dünkü magnum kaçamağına rağmen :D ama buffyim söz bi daa öyle bi kaçamak yaşanmayacak, kalorisi çok daha düşük bi dondurma öğlen saatlerinde yenecek ;) şimdi magnumu falan boşverin de asıl ben ankarada napıcam ya, arkadaşın düğününe gidiyorum ama çok korkuyorum orda diyeti bozucam diye. bi de dayımlarda kalıcam yemekler falan gırla olacak :/ alışverişti düğündü gezmeydi derken belki öğün de atlayıp sonra bi anda saldırıcam yemeklere :/ o yüzden ben her ihtimale karşı çantamdan elmamı ve altınbaşak tahtalarımı eksik etmicem :/ kazasız belasız kalorisiz atlatırım umarım şu 3 günü. sporda kalacak bu arada :( her neyse irademi kontrol etmem lazım.

ayışığı canım çok çok geçmiş olsun, anneanneciğine acil şifalar diliyorum.

bugünkü menüler şöyle:

sabah
bi bardak light süt 34 kal
yarım domates
yağsız kepek ekm tost
1 yumurta
6 az tuzlu zeytin

ara yapmadım yine :/

öğle ( okuldan)
çorba 181 kal
meralet köfte ( bildiğin kadınbudu gibi bişey) 350 kal
salata 90 kal

* bu hafta sondu okuldan yemek yemem. haftaya evden karpuz-peynir-kepekli ekmek götüreceğim.

şu saate kadar 3 litreye yakın su içtim. fincan sayısını unuttuğum yeşil çay... arada bi elma yiyeceğim. akşam da karpuz-peynir.
yola çıkmadan 1 saatlik tempolu yürüyüşü mü de yaptım mı tamamımdır.

öpüyorum sizi!

canım ben senin kacıracagını sanmıyorum. cevre baskılarada dayanırsan 3 gunu atlatırsın. spor ıcın uzme kendini zaten kosturmalı bır ortama gıdıyorsun, sporu telafi edersin :34:

ayrıcaaa tebrik ederimmmm canım benim cok iyi vermissin kilo :46::46::46::46::46::46: sana. :52:
canım gule gule git gule gule gel.. donuste senden extra tartılma istiyorum ama bakalım nasıl donucen, cok iyi vermissin uzulurum alıp donersen :26:

sağol buffycim, az da olsa verdiğim bu kiloda ( ki bana göre 10 günde sağlıklı bi veriş) sizin de katkınız büyük. burda hem birbirimizi motive ediyoruz hem de yanlışlarımızı görüyoruz. inşallah hepimiz hedefimize ulaşıcaz. öpüyorum seni tatlım, desteğin için sağol

selam kızlar
sabah tartıldım 72.1 yine duraksamaya gectim. ılk zamanlar cıldırıyordum nasıl olur dıye ama artık alıstım :)
hadi kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.

iyi geceler kızlar :ssz:

bugun maroton gibi gundu ustune bir de sıcak birde regl oldum ohhh diyorum yani. menu yazma fırsatım bile olmadı birazdan yatıcam ama bakın size menu yazmadan kacmıyorum. birde sabah erken cıkıcam evden, kızlarla pikniğe gidicez kalabalık. ama kacamak yapmıcam soz, benimde yiyebileceğim seyler olucak zaten kacamak yapmaya bahanede yok anlıcagınız :52: ( karpuz dometes vs falan da olucak)

bugunku yediklerim..
( bu nasıl sıra demeyın ogunlerin zamanları karısık biraz fırsat buldukca biseyler yedim :)))) )
sabah
3 kasık nesfit
sut
ardından sabah kahvesi

3 fındık
2 badem

yarım dilim mısır ekmeği (ev yapımı)
1 kk peynir
1 domates

2 sunta biskuvi

aksam da dunden kalan yemekten yedim az kalmıstı yanınada bişey uydurma fırsatım olmadı :(
fırında patates biber + ayran
ama cok azdııııııı :((
1 dilim karpuz
3 kayısı

çeşidi cok miktarı az bir gun oldu galıba :52: ama yorgunluktan tokum :53: bugun su cok ıctım, ama simdi yazarken aklıma geldi bitki çayı hiç içemedim simdi yatmadan bı tane ıcıcem.
(burdaki paylaşımlarımız da zaten hep bişeyleri hatırlıyorum bugunku bitki cayı gibi)
kızlar kocaman opuyorum siziiiiiii :16: yarın gorusuruz..:3:

eee hani nerdesiniz bakim siz ? 3 günlüğüne gittim hemen açtım siteyi dedim kızlar neler yazmışlardır neler??? ama kimse bişey yazmamış buffy dışında :/ noldu bıraktınız mı yoksa diyeti? kızlar hatırlatayım ; burda habire bişiler karalamamızın nedeni hem gün içinde neler yediğimizi görmek ( kaçamak yaptıysak bununla yüzleşmek) ve birbirimizi motive etmek. o sebeple lütfen yazmaya çalışın.

bakın mesela benim motiveye ihtiyacım var çünkü ankaradaki günlerim tam da tahmin ettiğim gibi yiyerek içerek geçti :D tiramisular beypazarı kıtırları ceviz reçelleri :D sonucunda 1.2 kilo almışım bile :/ ama bu tamamen wc sıkıntım ve spor yapamamdan kaynaklandı :/ gerçi güzel haberler de var, arkadaşlarımın hepsi çok zayıfladığımı söylediler :D hatta abim kızdı bile :/ anoreksiya mı oldun sen diyo :/ her yerde elimde su şişem ve sodam düşmedi. kahvaltıları atlamadım öğle yemekleri ızgara ve salata oldu, akşamları ise kahvaltı. tiramisu ve ceviz reçeli ise meşhur olduğundan yemem gerekmiş, öyle dediler :D bugün 3 günün telafisini bol meyva ve sebze yiyerek düzeltmeye çalışacağım.

hadi bakalım siz de yazın hadi hadi hadi

eee hani nerdesiniz bakim siz ? 3 günlüğüne gittim hemen açtım siteyi dedim kızlar neler yazmışlardır neler??? ama kimse bişey yazmamış buffy dışında :/ noldu bıraktınız mı yoksa diyeti? kızlar hatırlatayım ; burda habire bişiler karalamamızın nedeni hem gün içinde neler yediğimizi görmek ( kaçamak yaptıysak bununla yüzleşmek) ve birbirimizi motive etmek. o sebeple lütfen yazmaya çalışın.

bakın mesela benim motiveye ihtiyacım var çünkü ankaradaki günlerim tam da tahmin ettiğim gibi yiyerek içerek geçti :D tiramisular beypazarı kıtırları ceviz reçelleri :D sonucunda 1.2 kilo almışım bile :/ ama bu tamamen wc sıkıntım ve spor yapamamdan kaynaklandı :/ gerçi güzel haberler de var, arkadaşlarımın hepsi çok zayıfladığımı söylediler :D hatta abim kızdı bile :/ anoreksiya mı oldun sen diyo :/ her yerde elimde su şişem ve sodam düşmedi. kahvaltıları atlamadım öğle yemekleri ızgara ve salata oldu, akşamları ise kahvaltı. tiramisu ve ceviz reçeli ise meşhur olduğundan yemem gerekmiş, öyle dediler :D bugün 3 günün telafisini bol meyva ve sebze yiyerek düzeltmeye çalışacağım.

hosgeldin canım demek ankaradan ilave 1.2 kilo getirdin. aslında kızacaktım sana ama sen zaten farkındasın farkındalıkla kacamak olmus. bu hafta sonuna kadar bekliyorum ama telafini :)

sonuna kadar katılıyorum. cumartesi gunu arkadaslarla pikniğe gittik 15-20 kişi vardık. o yuzden otellerin acık bufesi gibiydi. :52:

hemen telafi olarak cumartesi - pazar menulerimi yazayım.

cumartesi

sabah 7 de uyandım
3 kasık nesfit ve sut

saat 10 gıbı evden cıktım ıkı arkadası yoldan aldım. 11.30 gıbı piknik alanına vardık.

saat 12 gibi...
1 kucuk puaca (ama laf olsun diye değil cidden kucuk :) )
4 ince sarma

arada bayag cay ve su içtim

saat 1- 1:30 gibi
1bardak ayran

saat galiba 3ye geliyordu
4 kiraz

4 gibi eve geldim
nerdeyse 1 litre su içtim gelir gelmez içim yanmıs :52:

saat 5:30
6 kiraz
4 kayısı
4 fındık

aksam
yemek yicek halim yoktu
3 kasık nesfit ve sut ile bitirdim gunu :)

piknik gunune gore kacamagım yok sanırım. puaca zaten benım yaptıgım puacaydı vıcık bir yağı yoktu. gunluk yediğim ekmeklere saydım onu. cunku hıc ekmek yemedım.

(bu arada cuma gecesi regl oldum tatlı krizim tavan suan)

pazar gunu

sabah

(eşim evde oldugu için ozenli bir kahvaltı oldu haftaiçine gore:1:)

yarım salatalık
yarım dometes
1 tatlı kasıgı bal
1 yumurta
1 dilim mısır ekmegi (ev yapımı)
3 bardak cay

ara
2 fındık

ogle
3 kasık nesfit + sut

ara
2 dilim karpuz

aksam
6-7 kasık pırasa
1 bardak ayran
2 kayısı
5 kiraz

su ne kadar içtim bilmiyorum net ama 2 lt vardır sanırım.

ohhh valla yazdım vicdanım da rahatladı hafta sonu daha cok yedim sanıyordum. :52:

kızlar bugunde kacaksınız demek

bugunku ogunlerım

sabah
1 yumurta
yarım salatalık
yarım domates
yarım dilim mısır ekmeği
yarım kk peynir

ara
2 kasık nesfit + sut

ogle
2 kucuk ızgara kofte
3 kasık salata

ara
3 fındık
1 kuru kayısı
2 dilim karpuz

aksam yemegi
fırında yagsız biberli kofte

ayyy buffyyyy mısır ekmeği mi yedin kahvaltıdaaa :( nası canım çekti çok severim ben de miss gibi :D afiyet olsn canım.

bugünkü menü:

sabah:
peynirim bitmiş, dün marketten peynir almayı unutmuşum iyi mi :(
7 zeytin
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 açık çay

1 buçuk litre su

öğleleyin kabak yemeği yiyeceğim zeytinyağlı, evden yapıp getirdim (2 dilim kepek ekmeği ile)

aralar için yanıma 1 yeşil elma, yarım havuç ve 1 tüysüz şeftali aldım

*dün marketten sele zeytin almak için gitmiştim, ama kalmamıştı ben de foranın fit'ini aldım. az tuzlu az yağlı zeytinini, tavsiye ederim kızlar tadı güzel ve light ;)

$28_b.webp

Back
X