Doğuma Hazırlık buğlem mi?? duru mu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buğlem mi? daha hoş yoksa duru ismi mi?

• hayır duruda hiç güzel değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
hihoyyytbuğlem güzel duru mu? ben senelerdir duru ismini sayıklıyorum kızım olursa İNŞALLAH koyarım diye ama şimdi buğlem aklıma girdi?????off offfff

buğlem anlamı çok güsel olsa da ilk duyulduğunda anlaşılması zor bir isim bence
ğ harfi hotmai gibi ingilizce yazışmalarda da sorun çıkartacağını düşünüyorum
bu da farklı bir bakış açısıkaydirigubbakcemile3
kulağa hoş gelmiyor açıkcası
sizler ismini telefuz ederken sinirlenebilirsiniz diye düşünüyorum
az önce eşimde bana sordu hatta anlamadı tekrar sordu karar senin cnm

buğlemin anlamını bilmiyordum sanki anne ve babaya uyumlu olsun die iki ismin parçaları birleştirilmiş gibi geldi.(örnek: buğ-ra ve öz-lem den buğlem gibi) kaydirigubbakcemile3

duru, çok sade bi güzelliğe sahip bi kızın ismi gibiymiş gibi duruo

buğlem cok zor isim canım ya aynı zaman da duru artık herkeste var biraz daha düşün istersen

Buğlem' in bereketli yüklü bulut olduğunu okudum;ne kadar doğru bilemiyorum fonetik ve estetik açıdan zor bir kelime olduğu için ben Duru ismini öneriyorum..
Sağlıkla gelsin..

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim buğlemin anlamını ben cenneteki melek olarak biliyorum ama bakalım bu arada hamile değilim sadece bu isimlerde takıntılıydım ama şimdi duru ya kız olursa İnşallah tam karar verdim teşekkürler....

benım mınıgımın ısmıde ıpek olucak kısmetse... buglem ı ılk kez duydum ama acıkcası cok kotu geldı kulagıma... ama duru cok guzel cok sade tatlı bı ısım

cnm bence kesinlikle buğlem ben de hamileyim ve kızıma en başından beri buğlem ismini koymayı düşünüyoruz babasıyla ortak kararımız zaten...bana da ilk başta aa nasıl isim öyle dediler çok ama şimdi herkes alıştı buğlem diye seviyolar karnımda:)duru ismi çok var ve bence buğlem in anlamı duru dan kat kat güzel... sen bence yorumlardan çok fazla etkilenme gönlünden ne geçiyosa onu koy sonuçta bu senin bebeğin....yerimseniben

canım rabbim inş o güzel duyguları sanada yaşatır...ama hamile olunca kaarın değişecek bundan adım gibi eminim sen acele etme o zamana kadar daha güzel değişik isimler bulursun...hele hamile ol bak son aya kadar isim bulamıyosun:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…