Bugn Bir Kelime le Anlat

çok karışık
sınavlarım başlıyo çok stresliyimsenağlama

özlem dolu...........................................................

bu ğün benim için mucizelerin gerçekleştiği bir gün .....

Hergün Olduğu Gibi Hasret,,,,,,,,çok özledim Aşkimi 10 Aralikta Izine Geliyo Gün Sayiyorum 1 Saat önce 28 Gün Kaldi....

bende aşığım ve hasret çekiyorum benim şafak249 gün bitermi bu günler bayrama gelsin diye dualar ediyorum

sooğuuuk,buz gibi,tam bir kış günü...Tek kelime demişsin ama yeni KK kuralları gereği 50 karakter kullanmak lazım olduğu için kelimemi biraz daha açıklayıcı olması bakımından destekleyici sözcüklerle vurguladımsırnaşık şey

Hergün Olduğu Gibi Hasret,,,,,,,,çok özledim Aşkimi 10 Aralikta Izine Geliyo Gün Sayiyorum 1 Saat önce 28 Gün Kaldi....

Göz misafiri oldum arkadaşım,
Çok yakışıyorsunuz maşallahAllah bir an önce kavuştursun inşallaha.s
Sevgilera.s.

bende oğluşumu kardeşlerime bıraktım ve eşimle yani aşkımla gezdik

bugün ben bir çılgınlık yaptım gece 23:00 da eskişehiri gezmeye çıktım saat 24:30 da eve geldim çok güzeldi ama yanlız aşkımı özledim ama yüreğimde gittiğim her yere onuda götürüyorum her yerde o var sanki birde bayrama izin alıp gelse havalara uçacağım dua edin arkadaşlar gelsin aşkım onu çok özledim

allah kavustursun en kısa zamanda inş. benim için bugun biraz uykulu gecti oldum olası hiç sevmem zaten pazar günlerini...

hiç olmadığım kadar sıkıntı dolu.......................................

herzamanki gibi siradan bi gün iste..............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…