• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn ya da gemite dilimize taklan reklam jingle lar

Temizlik görevlilerinin güvenlik kameralarına yaklaşarak 'Tıh tıh tıh eyi günler' dediği reklam baya espri konusu olmuştu ..Hala hatırlarım :):)):

Temizlik görevlilerinin güvenlik kameralarına yaklaşarak 'Tıh tıh tıh eyi günler' dediği reklam baya espri konusu olmuştu ..Hala hatırlarım :):)):

tamam üç gündür bulamadım düşündümde. sağol JADE .amma revaştaydı bi zamanlar bualkisalkisalkis

tamam üç gündür bulamadım düşündümde. sağol JADE .amma revaştaydı bi zamanlar bualkisalkisalkis

evet canım yaa baya dilimizdeydi :)
Birde paylaşıldımı bilmiyorum ama
''hiç davranma benimkidirrr !'' vardı :):))
Şimdi işyerinde biri yaptı bu espiriyi de gülüştükk...
Bunu hemen kkya yazmam lazım dedim :))))

kim ? kim ? pele birde falında sen çin prensesi olucan diyodu sanırım kek reklamıydı ,ama ozaman bu zaman birisi kim dese bazende sesli olarak , pele diyorum !

[youtube]IL0j7R2M0hU[/youtube]

ya şarkıyı kim söylüyo kızlar ya, çok tanıdık ama çıkaramadımCADIARZUCADIARZU

"mintax la canım mintax la, bende yıkarım mintax la" gibi birşeydi. aklıma geliyor arada

çok yaşlandım çoook :gitme:

"mintax la canım mintax la, bende yıkarım mintax la" gibi birşeydi. aklıma geliyor arada

çok yaşlandım çoook :gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende hayal meyal hatırlıyorum vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende hayal meyal hatırlıyorum vallakaydirigubbakcemile3

hhehe hatırladığımızı söylemeyelim derim, yaşımız çıkmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

[youtube]marLrkhOd24[/youtube]

hope you`re inside
when you walk
all ı want, is making love to you

Son düzenleme:
ama şimdi ben şarkıya değil sawyere takıldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X