Bugüm benim doğumgünüm ama aslında en kötü günüm

canım
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN
SAGLIKLI HUZURLU NICE SENELER GECIRMENI DILIYORUM...
UMARIM EN KISA ZAMANDA TUM SIKINTILARINDAN KURTULURSUN O KAPI ONUNDE OTURAN DEDIKODU YAPAN KADINLARDAN BIZDEDE VARAMAN TAKMA ALLAH ASKINA HERKEZ KENDINE BAKSINHERKEZI BUKADAR UMURSARSAK KANSER OLURUZ ALIMALLAH

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim tatlım güzel dileklerin içinde amin diyorum
kapı önü topluluğunu artık kafama takmamaya çalışıyorum haklısın vallahi kafaya taka taka hasta olucam

canım çok sağol ,dediğin gibi sırf kadro için gerçektende senelerimin boşa harcadım ama artık daha fazla zamanımı harcamayacağım iş bakmaya başladım inş iyi bir iş bulabilirim
aslında ister istemez oğlumda evdeki sorunları hissediyor hatta birebir içindede kalıyor ama ben hissettirmesen babası gerginlik yapıyor

Allah yardımcınız olsun
bölümünüzde öğretmenlik atamaları gerçekten çok az.
belki öğretmenlik değilde memurlukları düşünebilirsiniz.
ama 80-85 arası puan almanız gerekiyor.

Allah yardımcınız olsun
bölümünüzde öğretmenlik atamaları gerçekten çok az.
belki öğretmenlik değilde memurlukları düşünebilirsiniz.
ama 80-85 arası puan almanız gerekiyor.

canım gerçekten bizim branşta atanmak çok zorlaştı en son 80 üzerinde puan almıştım ama yine işe yaramadı bende artık bıraktım demekki devlet memuru olmak benim için hayırlı değil diye düşünüyorum artık yoluma bakıcam ne iş olursa

canım geçmiş doğum günün ktlu osun nice mutlu senelere. bence de sen tez zamanda işe başlamalısın. en iyisi bonkörü benim eşi,mdi de, 1,5 yıl ücretsiz izindeyken burnumdan geldi. işe başladım da düzeldi bazı şeyler. okumuşsun sonuçta, çalışman senn açından da çok ii olcak emn ol.

çok teşekür ederim canım ne yazıkki kadınların adı çıkmış aslında erkekler paraya bizden daha fazla öneml veriyor
belkide evin idaresini kendi yaptığı için pskolojik olarak parasızlıktan çok etkileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…