benimde aynı senin gibi... küçük küçük şeyler.. art art dağ oldu.ama ben hiç susmadım, hep hakkımı savundum , yinede küsmüyordum çünkü küsmek istemiyordum.. en son evlerine gittim kalmaya, bunlar birşey söylemiyorlar ama suratlar beş karış... 2. günü bomba patladı...büyük bir kavga. evden kovmalar... neler söyledi neler... yok beni en baştan sevmemiş,sevmeden aldım seni..vss. bende bir iki kelime ettim ve evden apar topar çıktık valizlerle... herneyse benimkiler ibreyi taşırmıştı, ben yaşım geregi cahil davranmamayım diye, agresif davranmamayayım diye hep dikkatli oldum ama yeterrr dedim eşime.. sen evladısın çekersin ama ben bir çekerim , iki çekerimm, çekmek zorunda değilim sizinkileri dedim...
yani 3 alternatif var...
ya böyle devam edeceksin...onlar sürekli başına kakacak sen susacaksın, içine atacaksın,sonra hasta olacaksın...huzurun bozulacak..
ya yavaş yavaş uzaklaşacaksın,bunuda hazmedemeyecekler... senin huzurunu bozacaklar,eşini doldurmaya çalışacaklar...
yada ipler kopacak bir gün.. ama senden olmasın sakın..bırak rezilliği onlar çıkarsın,sen pusuda bekle...saldırırlarsa karşılık verirsin sükunetle..çokta suçlamazsın, kapıyı çeker çıkarsın eşinle... onlar rezil olsunlar oğullarına
AMA HER HALÜKARDA CAHİLLERE DENK GELMİŞSSİN,HUZURUN BOZULACAK..YETERKİ EŞİNİ VE KENDİNİ YIPRATMADAN BU OLAYLARI , SAÇMA DİYALAOĞLARA DAHA FAZLA GİRME