bugun 10.gün çok korkuyorummmm

umeyraa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
67
0
286
Karaman
Merhaba kızlar; bugun transferimin 10.günü pazartesi kan tahlili yaptıracaz. Ama bugün biraz telaşlandım.. Sabah kullandığımız crione jel varya, ikindin wc gittim elime nohuttan biraz daha büyük parça geldi. Dışı krem renkte içide koyu kahve gibiydi. Hani adetliyken kanamada koyu parçalar gelir ya o şekildeydi. Çok kaygılandım, idrarda gebeliğe baktım negatif çıktı.. Sonra tekrar wc gittim yine aynı şey oldu.. yoksa kaybediyormuyum..?? bu şekilde olan varmıydı içinizde bi yardım edin lütfennn....mafoldumben

canim benimde 10 gunu senin yasadiklarini yasadim ama benimki aksama dogru agrili sekilde oldu vee tam 12 gun test yapacakken kanamam basladi ve negatiffffffffffff ama belki seninki farklidir sonucunde jel icerde birikim yapabilir ve normalde olabilirr

benimde aynı şekilde oluyordu.....ama o olduğu zamanlarda hamileydim.......ben daha sonradan düşük yaptım....bir kaç gün oluyor,sonradan duruyor......içini ferah tut......

ewet canım oluyo o kafanı takma pozıtıf dusun inş melegin seninledir.......................

canım aynı şey bendede olmuştu hemşireye sorduğumda jel bazen içerde kalıyo uzun süre vüücut dışarı attığında toprak rengi almış oluyo ben hamileyim tatlım
daha sonrada olmuştu aynı şey düşük yapıyom diye çok korkmuştum ama şükür jelmiş
endişelenme derim ben
test gününede az kalmış
umarım pozitiftir sonucun güzel haberlerini alırız burdan

umarım dediğin gibi olur canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…