Merhaba arkadaşlar, sonunda ameliyatımı oldum . 2 saatten fazla sürdü. Ağrıdan ziyade zonklama ve sızlama hissediyorum. Birde morluklar geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tamponlardan korkuyorum çıkarken acıyacak diyeokyanus suyunu kullanmakta yeteneksizim. Yüzüm git gide şişiyor korkmaya başladım resimlerime bakabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar, sonunda ameliyatımı oldum . 2 saatten fazla sürdü. Ağrıdan ziyade zonklama ve sızlama hissediyorum. Birde morluklar geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tamponlardan korkuyorum çıkarken acıyacak diyeokyanus suyunu kullanmakta yeteneksizim. Yüzüm git gide şişiyor korkmaya başladım resimlerime bakabilirsiniz
Cokciok gecms olsun canim benim de 6. Gunum 2. Ve 3. Gun en beteri bak gor bugunun sonlarina dogru azalmaya basladigini hssetceksin benim hemen hemen morluk fln kalmadi ama sislikler yanaklarima indi dikdortgen surat oldum:/
zonklama derke cok mu kotu oluyo off cok korktum simdi
acaba 3. gun insan icine çıkabilir miyim
Ben sokağa çıktım bugün :/ biraz tuhaf baktılar ama yarın tampomlarım alınacak :/
Benimde şişlikler yanaklara indi tombik yanak oldumgözlerimdeki morluklar azalır gibi ama zonklama ve sızı var sürekli aynaya bakıyorum
kızlar nerde oldunuz hangi dr yaptı ameliyatlarınızı....
kızlar benm 3.günü mutlaka dışarı çıkmam lazım öğretmenim ve tercih dönemim nasıl olur sizce çıkılır mı zor mu olur?
canım kime oldunuz ameliyatı,resimlerine baktım açık söyliyim biraz ürktüm özellikle ilk 2 resim bayağı kötü duruyorsunuz
doktor ismini söyler misiniz,sanırım bu iş doktoron elinin hafifliğine kullanılan aletlere göre farklılık gösterebiliyor
zonklama derke cok mu kotu oluyo off cok korktum simdi
Akşam tamponlar alınacak :////
bnmde 3uncu gun tamponlar alnmştş yarn alçm ve dikişlrm alncak .dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?