merhaba gami35, geçmiş olsun öncelikle, benim de burun ameliyatımn 2. günü, yuzum ve gözlerim çok şişti bunu anlıyorum ama ust dudağım da şişti ne alaka diyorum ya hep böyle kalırsa üst dudağım çok korkuyorum, burnum hafiften kaldırıldı o yüzden mı ust dudağım böyle şiş, sizin de boyle şişti mı üst dudak ne olur cevap yazın
Kızlar gami ganos yağmur beni eklermisiniz? Yeniyim tam bilmiyorum
Kızlar dişlerinizi fırçalayabiliyormusunuz peki?
Ne yiyip ne içiyorsunuz? Beslenmeniz?
Siz normal konuşabiliyormusunuz?
Bugün burnum akmaya başladısanırım biraz üşüttüm
Şişlik bende dikişler var ondan.. Sanırım seninde ondan yağmur
Benimde bugün6.günüm yağmur ve gami :) yağmur benimde aynı şey başımda:) üst dudak şiş ve öndişler kapatıyor. Ben düzgün konuşamıyorumda hem bu şişlikten hemde burnumun tıkanmasından
Dikişler derken ? tamponlar 3 gün sonunda alınır. senin alınmadımı ?
Ameliyat olalı kaç gün oldu.. ilk günlerse eğer normal düzelecektir.
Gami tamponlar ptesi alındı bugün 6.günüm yarın alçı/atel çıkacak
Dikişler öndeki burnun altındaki kesilen yerdekiler
Yarın onlarda alınacak acırmı acaba birisi forumda bayılmıştım yazmış tırstım çünkü benim hiç ağrım sızım olmadı
Bide saçlarımı yıkarsam kuaförde bişey olurmu sence
Dikişler derken ? tamponlar 3 gün sonunda alınır. senin alınmadımı ?
Ameliyat olalı kaç gün oldu.. ilk günlerse eğer normal düzelecektir.
burun dikişleri kendiliğinden düşüyor. yani benim dikişim felan alınmadı. beyaz beyaz minik miniktiler. kendi kendine düştü. 2 hafta içinde. seninkide öyle olacaktır.Ama doktorun farklı bişey yaptıysa bilemem tabi.Ama sanmıyorum. Çünkü estetik dikiş yapıyorlar.
Atel alınırken acımaz.atelden sonra bant yapıştıracak 1 haftada bantla gezeceksin.
ben atelli haliyle yani 1 haftalıkken röfle yaptırdım canım :) zaten kuaförde yıkatman gerekiyor.sadece kuaförün biraz hassas davranmasını söyle yeter.
DancingQueen bende 2 gün önce Ufuk beye ameliyat oldum.Yarın tamponlarım çıkacak.Senin nasıldı ya çok acıdımı canın.Bide ben şuan hayal edemiyorum nasıl çıkacak o tamponlar.Çünkü burnumun içi kan revan sol delikten hala sızıntı halde kan geliyorAyyy içime bi su serptinki gamicim çok sagol benimkilerde beyaz zaten bende estetik olup kendi düşer diye düşünmüştüm
DancingQueen bende 2 gün önce Ufuk beye ameliyat oldum.Yarın tamponlarım çıkacak.Senin nasıldı ya çok acıdımı canın.Bide ben şuan hayal edemiyorum nasıl çıkacak o tamponlar.Çünkü burnumun içi kan revan sol delikten hala sızıntı halde kan geliyor
Birde tamponlar çıkınca tat ve koku duygun yerine geliyormu?Biraz rahatlıyomusun?Arkadaşlar bende aylarca bu forumu okudum ama cidden çok zormuş.Yani ya benim ilk ameliyatım yada acı eşiğim düşük ama şuan eski burnumu özlüyorum.2 geçedin hiç uyuyamadım gözlerim Şişlikten kapandı
benim tamponşar çıktıktan sonra tat da kokuda yerine geldi hemen nefes alışımdada sorun olmadı.
Bünye ile ilgili bir durumdur seninki. ama geçecektir.
Kanamayı bence doktorun ile konuş.
Bana sızıntı halindeyse sorun yok ama fışkırır hale gelirse ara dedi.
O yüzden panik de yapmadım bakalım yarın görecek.Kızlar size hangi ilaçları verdiler?Antibiyotik ve ağrı kesici dışında bişey kullanıyomusunuz?
DancingQueen bende 2 gün önce Ufuk beye ameliyat oldum.Yarın tamponlarım çıkacak.Senin nasıldı ya çok acıdımı canın.Bide ben şuan hayal edemiyorum nasıl çıkacak o tamponlar.Çünkü burnumun içi kan revan sol delikten hala sızıntı halde kan geliyor
Birde tamponlar çıkınca tat ve koku duygun yerine geliyormu?Biraz rahatlıyomusun?Arkadaşlar bende aylarca bu forumu okudum ama cidden çok zormuş.Yani ya benim ilk ameliyatım yada acı eşiğim düşük ama şuan eski burnumu özlüyorum.2 geçedin hiç uyuyamadım gözlerim Şişlikten kapandı
Kızlar gami ganos yağmur beni eklermisiniz? Yeniyim tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?