Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

hayırlısı olsun inşallah benimde yarın yumurtalarım toplanacak rabbim herkesın gönlüne göre versinopuyorumnanaktan.....

Hayırlı olsun Kavun içi, ben de bugün 300 puregon'la başladım. 5'lik lucrin'e de devam. Hadi bakalım, inşaallah bebişlerimiz gelir artık, bu ay mutlu haberlerimizi alırız hepimiz. :CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Hayırlı olsun Kavun içi, ben de bugün 300 puregon'la başladım. 5'lik lucrin'e de devam. Hadi bakalım, inşaallah bebişlerimiz gelir artık, bu ay mutlu haberlerimizi alırız hepimiz. :CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Sana da hayırlı olsun :) Nerde başladın? Ben Lucrin kullanmıyorum. Ama yarın kontrole gideceğim belki ek bişeyler verir.

merhaba bende bir tüp bebek hamilesi olarak bu yolda olan herkese bol şans ve sağlıkla bebiş sahibi olmanızı diliyorum,sakın stres yapmayın tedaviyi olumsuz etkiliyor.kavun-içi inşallah seninde olumlu haberlerini alırız...opuyorumnanaktan

Bugün cetrotide de başladım. Bir de adını bilmediğim bir iğne daha verdi doktor gonalf ile beraber 3 gün kullanacağım. Herkese teşekkürler :)

Ben Cerrahpaşa'da yaptırıyorum. Şimdilik iyi gidiyor, inşaallah neticesi de iyi olur. Tamamı yaklaşık 3000'i bulacak sanırım. Tabi sağlık güvencesi olana, yoksa 5-6 milyarı falan buluyor galiba.

İkimizin de aşağı yukarı aynı günde sonucu belli olacak yani. Ay çok heyecanlı, aynı gün güzel haberi veririz inşaallah opuyorumnanaktan

ben anatolıa da başlıyorum 23 ünde lucrin ile başlayacağım uzun protokol tedaviye,başka şehirdeyim yıllık iznimi alacağım...hepimize bol bol şans

Back
X