slm güzel kızlar kavun içi canım öle hoplama zıplama annemi üstüne salarrım çok kızar bana kızdığı gibi :mymeka
Korkutma beni yaa :kedi: Annen anneme benziyorsa asıllı bir tehdit bu :) Zıplamayacağım artık söz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm güzel kızlar kavun içi canım öle hoplama zıplama annemi üstüne salarrım çok kızar bana kızdığı gibi :mymeka
Korkutma beni yaa :kedi: Annen anneme benziyorsa asıllı bir tehdit bu :) Zıplamayacağım artık söz :))
Ayıptır söylemesi, demin güzel bir pasta yedim, şimdi de sevdiğim şarkıları dinliyorum, oturduğum yerden kendime moral vermek için elimden geleni yapıyorum. Kızlar kendinizi iyi hissetmek için sizi yormayan, elinizden gelen her şeyi yapın, en azından elimden gelen her şeyi yaptım demek için. Bir de canınızı sıkan heeeer şeyi ve heeeeeerkesi boşverin. Hiiiiçbiri ama hiçbiri bebişlerimizden önemli değilllll:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Ben de belirti aramamaya çalışıyorum :) Zaten daha çok erken herhalde birşey olması için. Ama ne olacağını bilmemek çok kötü, insan nasıl bir ruh halinde olması gerektiğini şaşırıyor. Bu da beni biraz salaklaştırdı doğrusu :))
hayırlı cumalar güzel bayanlar bugün cuma dularımızda birbirimizi unutmayalım sürekli meryem suresini okuyorum allah dualarımızı kabul etsin
bu arada yata yata şiştim kalbim sıkışıyo ateşim çıkıyo hafif kasıklarda batmalar bunaldım allahım ne zor muş beklemek ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bu akşam yalnızım kızlar. Kocişim iş yüzünden yok. Altıncı günüme giriyorum çok şükür. Hayatımda belki de hiç geçirmediğim kadar boş altı gün geçti. Yattım oturdum sürekli, canım sıkıldı. Ama hiçbir şeye de uzatmadım elimi. Bomboşum sanki. Hiçbir şey düşünemiyorum. Bu akşam, busüreç başladığından beri ilk defa ağlıyorum. Önce yalnızlığımı fark ettim. Ama sonra acaba gerçekten yalnız mıyım dedim. Acaba meleklerim şu an yanımda mı? Acaba şu elimi koyduğum yerdeler mi? Offf dayanamıyorum. Ağlama krizine girmek içn yalnızlığı beklemem lazımmış meğer. Meğer dedikleri kadar güçlü değilmişim. Meleklerim, buradaysanız siz üzülmeyin olur mu, anneniz sizi çok seviyor. Çok sevecek, sizin hep gülmeniz için elinden geleni yapacak. Her ay bekledim sizi, her ay, geldiniz mi diye. Ne olur daha fazla bekletmeyin. Sizi daha görmeden çok özledim mafoldumben
Bu akşam yalnızım kızlar. Kocişim iş yüzünden yok. Altıncı günüme giriyorum çok şükür. Hayatımda belki de hiç geçirmediğim kadar boş altı gün geçti. Yattım oturdum sürekli, canım sıkıldı. Ama hiçbir şeye de uzatmadım elimi. Bomboşum sanki. Hiçbir şey düşünemiyorum. Bu akşam, busüreç başladığından beri ilk defa ağlıyorum. Önce yalnızlığımı fark ettim. Ama sonra acaba gerçekten yalnız mıyım dedim. Acaba meleklerim şu an yanımda mı? Acaba şu elimi koyduğum yerdeler mi? Offf dayanamıyorum. Ağlama krizine girmek içn yalnızlığı beklemem lazımmış meğer. Meğer dedikleri kadar güçlü değilmişim. Meleklerim, buradaysanız siz üzülmeyin olur mu, anneniz sizi çok seviyor. Çok sevecek, sizin hep gülmeniz için elinden geleni yapacak. Her ay bekledim sizi, her ay, geldiniz mi diye. Ne olur daha fazla bekletmeyin. Sizi daha görmeden çok özledim mafoldumben
Kızlar şimdi test sonucu yaptırdım 8. Gunumdu sabredemedi
biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????
biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????
uUmutlandırmak istemem ama şöyle bir şey gördüm, bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/tedav...ansferin-9gununde-0-olan-deger-degisirmi.html