Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

Pazartesiden beri evdeyim. Bugün dışarı çıkayım bari. Kafayı biraz dağıtmak lazım
hihoyyyt

Kıyafet almak yok ama :) Belki uzunca bir süre giyemeyiz. :1hug:[/QUOTE]

Ayy o günler nasip olsun da çuval bile giyerim delikafadulden Şaka bir yana bende hiç değişiklik yokk benneyaptımki

Benim cuma yumurtalar alınıyor, muhtemelen pazartesi de transfer... Allah bilir ama bu sefer olacak gibi hissediyorummmmm :ecrin_bebek:

ferdaerd benimde 18 ekim pazartesi günü transferim oldu sabırsızkıla bekliyorum bakalım, hep düşünüyordum acaba aynı gün yaptıran var mı diye seni görünce çok sevindim nerde yaptırdın canım şuan ne ilaçları kullanıyorsun hcgyi ne zaman yaptıracaksın bana 30 ekim dediler

ferdaerd neden 27 ekim dediler acaba ? 9. günü belli oluyor demekki bende o gün yaptırsam mı acaba ?
oof bitmiyor bu günler :(((((((
kavuniçi seninde 30 ekim sanırım inş hepimiz olumlu sonuçlarımızı alırız

arkadaşlar transferden sonra ne ilaçları kullanıyorsun göbekten iğne kullanan var mı ?

ferdaerd benimde 18 ekim pazartesi günü transferim oldu sabırsızkıla bekliyorum bakalım, hep düşünüyordum acaba aynı gün yaptıran var mı diye seni görünce çok sevindim nerde yaptırdın canım şuan ne ilaçları kullanıyorsun hcgyi ne zaman yaptıracaksın bana 30 ekim dediler

Merhaba canım, ben Cerrahpaşa'da yaptırdım. 4.gün transferiydi. Tarih bana da erken gibi geldi ama belki 4. günde transfer olduğu için olmuş olabilir. 27 Ekimde yani Çarşamba günü belli olacak inşaallah. Şu an da progynex kullanıyorum, folik asit ve coraspin (kan sulandırıcı). 30 Ekime kadar beklemek zor, ama sabredebilirsen daha iyi bence, en azından yükselecek mi acaba diye iki-üç günün stresinden kurtulursun :)

benim de transferim 18 ekimde oldu.hastane 30 ekimde test istedi ama ben 28 ekimde yani 10.günümde baktımayı planlıyorum.18 ekimde transferi olan baya kişi olduk:)

Evet baya kalabalık olduk :) Benim de 18 ekim transferi 30unda baktıracağım eğer dayanırsam erken baktırmayı düşünmüyorum :) Ben jel ve aynı zamanda poregnex iğne kullanıyorum ama ağrısı çok fena

Ayy o günler nasip olsun da çuval bile giyerim delikafadulden Şaka bir yana bende hiç değişiklik yokk benneyaptımki[/QUOTE]

Hiç sorma bende de bir değişiklik yok. Sinir bozukluğu dışında, herkesi çatasım var :) Ama sanırım bu hamilelik belirtisi değil Çok üzgünüm çoook

çok heyecanlıyım kızlar üstelik sizleri düşündükçe daha da sabırsızlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

güzel anne adayları hepinize bol selammmmm

bekle bekle zaman geçmiyo yat kkalk yat kalk aman allahım bir hafta olmadı hala eskiden zaman çabuk geçerdi.

kasıklarımda iğne batmaları gibi ince sızılar oluyo uzun sürmüyo 5 sn falan hergün oluyo karnım şiş bide boğazıma düğümleniyo herşey mide bulantısı vs..... sanırım vurulan iğnelerden ama merak ediyorum sizde varmı ufak tefk değişlikler

Valla aynı belirtiler bende de var. Ama bende iğnelerdendir diye düşünüyorum. Sonuçta hormonlarla ilgilidir. Ama heyecan son sürat :)

kavuniçi ne zamn sonuç takip ediyorum siziiii az kaldı demiii

Ohoooo daha çooook var :) Cumartesi sabah yaptıracağım. Günler çok yavaş geçiyor :) Aslında çok da aceleci değilim sonuçta ne olduysa oldu artık, sadece biz bilmiyoruz. Ben sadece psikolojimi belirleyememkten şikayetçiyim :)

Senin de kızın olacak değil mi? Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :nazar: Darısı başımıza. :1hug:

Selam ve bol sanslar..... ayni zamanda yaptirmisiz transferleri sayilir kaydirigubbakcemile4 benim transferim 19 unda yani sali gunuydu... test gunumse 1 KASIM bu arada bir kasim evlilik yil donumumuz.... alacagim ennnn guzel hediye olacak insallah....

Selam ve bol sanslar..... ayni zamanda yaptirmisiz transferleri sayilir kaydirigubbakcemile4 benim transferim 19 unda yani sali gunuydu... test gunumse 1 KASIM bu arada bir kasim evlilik yil donumumuz.... alacagim ennnn guzel hediye olacak insallah....

İnşallah :) Umarım en güzel evlilik yıldönümü hediyen olur a.s.

:emir_bebek: bizde oyle umuyoruz :)) sizden guzel haberler aldiktan sonrada bana sira gelecek insallah sizin c.tesi... benim p.tesi..... opuyorumnanaktan

Ayy o günler nasip olsun da çuval bile giyerim delikafadulden Şaka bir yana bende hiç değişiklik yokk benneyaptımki[/QUOTE]

Ferdaerd heyecan nasıl. Senin sonucunu merak ediyorum :) üstüste gelen olumsuz haberler çok hevesimi kırdı :( hadi bize yarın en güzel haberleri getir :)

Ferdaerd heyecan nasıl. Senin sonucunu merak ediyorum :) üstüste gelen olumsuz haberler çok hevesimi kırdı :( hadi bize yarın en güzel haberleri getir :)

İnşaallah Kavuniçi, bakalım yarın büyük gün, alacağız sonucu, ama benim de moralim bozuldu biraz doğrusu. Hiçbir belirti de yok gibi, bugün aynı adet olacak gibiydim, şimdi geçti. Hatta enteresan olarak şişliğim de indi. Eğilip doğrulunca birazcık karnımın içi acıyor, o da belki normalde de olan bir şey, şimdi kendimi dinlediğim için fark etmiş olabilirim. Artık ne desem boş, yarın belli olacak hayırlısıyla.

ferdaerd bütün dualarımız seninle hayırlı güzel sonuçlar alırsın burda hepimize umut olursun HAMİLEYİM YAZARSIN:CüvCüv:aklım hep sizlerde inanın hadi bakalım yarın kendim öğrenicekmiş gibi heyecanlıyım :kedi:ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNopuyorumnanaktan

İnşaallah Kavuniçi, bakalım yarın büyük gün, alacağız sonucu, ama benim de moralim bozuldu biraz doğrusu. Hiçbir belirti de yok gibi, bugün aynı adet olacak gibiydim, şimdi geçti. Hatta enteresan olarak şişliğim de indi. Eğilip doğrulunca birazcık karnımın içi acıyor, o da belki normalde de olan bir şey, şimdi kendimi dinlediğim için fark etmiş olabilirim. Artık ne desem boş, yarın belli olacak hayırlısıyla.

Güzel sonuçlarını alırız inşallah arkadaşım :) opuyorumnanaktan

Back
X